Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...

Szerk: Jah, a keményebb keverék...
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.