Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...

Szerk: Jah, a keményebb keverék...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.