Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy patch után megsokszorozódott a motorbesülések száma?
Kínában, az időmérő alatt, a hosszú egyenes végén visszaváltáskor dirr volt.. Űmondom dezsir játék, tényleg picit gyorsabban váltottam vissza, mint ahogy szoktam - pedig amúgy se váltok lassan -, jó pont a Codemastersnek. Időmérő újraindít, erre a második körben ugyan ez volt, csak most az egyenes elején. A sok feltartás mellett ez már eléggé felidegesített, főleg, hogy 2 tizeddel jobb időt jöttem, mint eddig akármikor, pedig amúgy nem sűrűn szokott játék felb.szni, úgyhogy kiléptem ..
Most le akartam tudni végre, erre verseny közben ez a látvány fogadott:
Ez után még kaptam egy szép fekete képernyőt is. Újratelepítés nem segít, mert most már a betöltőképernyőnél executable leáll hibaüzenetet kapok.
Ötlet esetleg?
Amúgy, karácsonyra terveztem az origit, tavaly is akkor vettem meg. Akarok is majd csatlakozni hozzátok.

lmaresz: Nem ez?

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi