Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Dzsííízüsz kráájszt !!
Már el se jutok versenyig, intro után Executable működése leállt..
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy patch után megsokszorozódott a motorbesülések száma?
Kínában, az időmérő alatt, a hosszú egyenes végén visszaváltáskor dirr volt.. Űmondom dezsir játék, tényleg picit gyorsabban váltottam vissza, mint ahogy szoktam - pedig amúgy se váltok lassan -, jó pont a Codemastersnek. Időmérő újraindít, erre a második körben ugyan ez volt, csak most az egyenes elején. A sok feltartás mellett ez már eléggé felidegesített, főleg, hogy 2 tizeddel jobb időt jöttem, mint eddig akármikor, pedig amúgy nem sűrűn szokott játék felb.szni, úgyhogy kiléptem ..
Most le akartam tudni végre, erre verseny közben ez a látvány fogadott:
Ez után még kaptam egy szép fekete képernyőt is. Újratelepítés nem segít, mert most már a betöltőképernyőnél executable leáll hibaüzenetet kapok.
Ötlet esetleg?
Amúgy, karácsonyra terveztem az origit, tavaly is akkor vettem meg. Akarok is majd csatlakozni hozzátok.

lmaresz: Nem ez?

-
Ice!?
őstag
"Nyomásérzékeny kontrollerek konzolos játékosoknak?
PJ: Igen, rengeteg munkát fektettünk ezúttal a kontrollerek finomhangolására, ezért határozottan állíthatom, hogy nagy fejlődés van a tavalyi évhez képest." - ezzaaazz! pedig a videók hatására már elkezdtem nézegetni a kormányokat.
várok még vele picit.
jó persze, biztos nem lesz közel sem ugyan az a feeling, de nekem már az is megfelel, ha javítottak rajta a tavalyihoz képest. -
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jaa, hogy olyat is ér..

Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest