Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
nekem pár napja van csak kormányom, most volt nekem is india, az első kormányos versenyem volt ( teljes futamot játszok)
szenvedek még az időkkel, nem tudtam 1.30 alá menni a kvalifikáció során, amatőrön elég volt a 2. helyre, viszont van olyan pálya ahol valós időt megyek és lehet a gép profin ill nem tudom h h lőjjem be az ai-t mert valós időket szeretnék tőlük is látni de akkor meg hülyén nézne ki h vmikor 1. helyről megyek vmikor 24.ről xD am 4. lettem volna a versenyen ha nem fogy ki a benzin így 17. lettem xD nem igaz h nem jelzi a benzint semmi v hol van az a kormányon?? 1x bemondta a rádión h óvatosan a benzinnel de nem vettem komolyan : DD
tanulság, nézni fogom én is az állapotot...
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest