Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Érdekes amiket írsz mert 2010-ben szerintem minden szempontból hátrány volt a segítségek használata. 2011-ben lehet előny akár a nyers tempót nézve is?
Mondjuk nekem nincs ebben személyes tapasztalatom mert legalább 5-6 éve segítségek nélkül nyomom minden játékban. 2011-ben engem az lepett meg hogy kerékcsere után a hideg gumin mennyire kiszámíthatatlan az autó. Nagyon hirtelen dobja el magát és lehetetlen megfogni. Multin ezzel párszor "be is égtem" amíg meg nem szoktam. A kopott gumi már sokkal kezelhetőbb mert ott csak az orrát tolja és minden kanyarban 1-el jobban vissza kell váltani

Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest