- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
Ugyanez volt nekem is.
Játszottam, jó volt, lefeküdtem aludni, reggelre lett kb. 20-30%-os deadzone-om. Fél napot szarakodtam vele driverből stb., de nem sikerült megoldani. Úgy felkúrt hogy eltörtem a kormányom és letöröltem a játékot.
Aztán később feltelepítettem és megjavult. Szvsz game reinstall lehet megoldja nálad is, gondolom vmi bug lehet.
GL
-
zodo
nagyúr
Megnéztem, tényleg nincs hozzá driver.
(Nem mintha, nem hittem volna neked)Akkor passzolok, talán
Várni kell azt a bizonyos javítást és reménykedni, hogy javítják a te problémádat is.
, de gondolom úgy sem az ilyen jellegű hibákra koncentrálnak majd a fejlesztés során.Én kormányom sincs a támogatottak között, de legalább tudtam állítani a driverben. Mákom volt.
Pc-re a támogatott eszközök, listája:
• Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
• Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
• Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
• Logitech Dual Action
• Logitech MOMO Racing
• Logitech MOMO Force
• Logitech G25 Racing Wheel
• Logitech G27 Racing Wheel
• Logitech Rumble Pad 2
• Logitech Cordless Rumble Pad 2
• Logitech Driving Force GT
• Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
• Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel(#2276) puttputt
A szabályrendszert egyébként nem értem. A kicsúszás mióta kanyarátvágás, illetve az onnan való visszakecmergés?
Így akarták "hűdef@szára" készíteni a játékot.
Ilyen nincs a való életben.
"Bármikor" le lehet vágni a kanyart, max. vissza kell engedni magad elé a versenytársat, ha a manőver közben megelőzted. Amúgy meg a te problémád, idő veszteséged.Legjobb, time trial-ban Kuala Lumpurban amikor tovább tart a visszakecmergés, pedig egy íven haladok vissza.
Kicsúszás, érvénytelen kör és mire visszaérnék az aszfaltra már a következő kör is érvénytelen.Részemről, rossz játék (sok szempontból), még rosszabb kivitelezés.
Nagyon sok patch kell majd hozzá, hogy megszeressem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest