Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti
üzenetére
Remélem jó lesz minden a nettel.
Ha szerót csinálok a következők lesznek a legjobbak.
Segítségeket bent hagyom, ha kell.
20%-os 1 versenyes sessions, hogy aki kifagy tudjon majd jönni vissza.
Zászlószabály, benzin, gumi szimulálás természetesen be lesz kapcsolva.
A törést cosmeticra állítom, nehogy valaki emiatt várja meg amíg lemegy a teljes versenytáv, ha véletlen az első kanyarban lezúzza a gépet, de a boxban legalább időt veszít az aki "letöri" a szárnyat. De ezt megdumálhatjuk.
Car equal. Minden kocsi egyforma teljesítményre képes.
És coll on, kivéve ha kérjük monaco-ban off.Más: Komolyan mondom a magyarítást annyira elbaltázták, nem is sokáig volt fenn. Mondom még én is jobban megcsináltam volna. Ilyeneket, hogy az on/off helyett miért kell bekapcsolva/kikapcsolva. Nem elég be/ki. Azt se tudtam mit állítsak mikor magyar volt a multi menüje, el voltam veszve az ilyen béna fordítások miatt. A többit ne is említsem. Angolul százszor jobban megértem, mit akar a gém!

-
Steady74
addikt
válasz
Rototti
üzenetére
Pénteken nem hiszem hogy leszek, mert egy kis GRID-ezés van tervezve a régiekkel, én személy szerint szombatra fókuszálok. Bár ki tudja, lehet, hogy benézek
.Monaco nagyon érdekes pálya, esetleg kivételt tehetünk a sérüléssel kapcsolatban, itt lehetnének törhetetlenek az autók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.