Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nahát ez fasa. néztem Gridet most es az indul minden tovabbi nelkul!! meg minden game ami fenn van. csak az F1 nem. na de mégis mit kellene csinalnom meg hol. Most rácsesztem.mert dunctom sincs!!
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
úgy néz ki ,nekem ma 0:30 körül sikerült
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....
a patch után ahogy kiléptem a játékból végig ment az instal varázsló majd egyből újraindult (?) a játék majd letöltöltötte a profilom a live -ról és most megy
practice -ban mentem egy kicsit majd kiléptem vissza menübe most nem fagyott ki mint korábban ,felnéztem multira onnan is visszajött fagyás nélkül...
remélem innentől megtartja ezt a jó szokását .
Rolly neked melyik logitech driver van fönn a kormányodhoz ?most leszedtem az 5.10.127 drivert,olyan mintha sokkal érzékenyebb lenne kormány , nagyobbak az erőhatások a rázókő szétrázza az asztalom ... vagy ennyivel másabb az 1.01 patch-el ?
A LOTUS -al mentem Sakhir -ban ,de a korábbi tapasztalatokhoz képest sokkal idegesebb a járgány ,alig akart a pályán maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....