- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
Nahát ez fasa. néztem Gridet most es az indul minden tovabbi nelkul!! meg minden game ami fenn van. csak az F1 nem. na de mégis mit kellene csinalnom meg hol. Most rácsesztem.mert dunctom sincs!!
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
úgy néz ki ,nekem ma 0:30 körül sikerült
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....
a patch után ahogy kiléptem a játékból végig ment az instal varázsló majd egyből újraindult (?) a játék majd letöltöltötte a profilom a live -ról és most megy
practice -ban mentem egy kicsit majd kiléptem vissza menübe most nem fagyott ki mint korábban ,felnéztem multira onnan is visszajött fagyás nélkül...
remélem innentől megtartja ezt a jó szokását .
Rolly neked melyik logitech driver van fönn a kormányodhoz ?most leszedtem az 5.10.127 drivert,olyan mintha sokkal érzékenyebb lenne kormány , nagyobbak az erőhatások a rázókő szétrázza az asztalom ... vagy ennyivel másabb az 1.01 patch-el ?
A LOTUS -al mentem Sakhir -ban ,de a korábbi tapasztalatokhoz képest sokkal idegesebb a járgány ,alig akart a pályán maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest