- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
sajnos neked is tudomásul kell venned, hogy ezek a játékok nem szimplán igénylik, hanem már-már megkövetelik a 4 magos procit.
a görbédből jól látható. 2 magos dual core min. 4.3 ghz körül kell menjen, hogy elég legyen. (nyár elején kimértem...)
ez már nem optimalizáció kérdése. optimalizáció már inkább az, hogy ha a 4 mag egyike kiakad, a másik 3 meg 50% alatt dolgozik...a 4 mag szükségessége ellen én is sokáig hadakoztam, pár hónapja adtam be a derekam, nem bántam meg...
szerk: a görbékből meg jól látható a procilimited, és mellette a gpu usage változás teljesen reális. nincs ezzel semmi probléma. pont az lenne a fura, ha nem ezt mutatnák a görbék....
más:
msi afterburner csak ront a teljesítmény helyzeten, 2 magnál én is szenvedtem vele...
javaslom, hogy próbáld meg helyette az evga vga kalibráló progiját. az még futás mellett sem terhel annyira, sőt ki is kapcsolható. azaz, ha futó proginál belősz egy frekit, és egy ventit fixre, ezután kilépsz a progiból, úgy maradnak a beállítások. az msi-ből kilépsz, visszaáll alapra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest