Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Rolly Dy07-nek 27-e van. majd ő elmondja.
asszem a pedálok távolságában is van különbség. a 25-nél aránylag közel vannak egymáshoz. a jeti típusú patával rendelkezőknek gondot okoz. nekem 39-es törpelábam van, így ideális...
szerk:
a bele és a mechanikája minőségileg úgy tudom, tök ugyanaz. a 27 csak ráncfelvarrás.de azt bártan állítom, hogy aki vett 25-27-et, senki nem köpködött utána. egyszerűen még nem hallottam ilyet. 1-et sem....
kikvéve azt a fehér holló ritkaság júzert, aki belefutott gyári hibás darabba. de ez negyon nem jellemző ezeknél... -
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
G27 80k újonnan, használtan is 70, de alig van...
G25-öt gyakorlatilag már nem lehet kapni, Gianninál van még 50k-ért, használtan 40k-ért mennek jellemzőenNyilván a G27 a jobb, csak kevés embernek ér meg 30k-val többet..
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
A G27-en 6 gomb van a kormányon a a G25 kettőjével szemben (a pillangóváltót most nem számoltam), + rajta van a ledsor is,ami a ford számot mutatja. Ha ez neked megér kb 30-40 rugó felárat,akkor G27, egyébként a kistesó is "megteszi" (mert más tekintetben szinte teljesen ugyanolyanok)
MOD: nem próbáltam a G27-et, sztem youtube-on lehet róla találni videót... (G25 vs G27)
Új hozzászólás Aktív témák
- HBO Max
- Path of Exile (ARPG)
- Direct One (műholdas és online TV)
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Dell XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 5 125H 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ASUS ZenBook UX3402 OLED
- Sophos SD-RED 20 - Tűzfal - Új - bontott dobozos
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest