- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Szerencse, hogy mindenkinek az tűnt fel, ami nekem, nekünk...
Amúgy tényleg furcsa, hogy a Lotus egyenesben lenyomja a Mercedest vagy esetenként beérem 300m-ről Webbert.
Ilyet nehézségi módtól függetlenül sem lenne szabad...
Bár lehet, hogy a jó eredmények és a fejlesztések miatt van.Davidsonért meg sosem rajongtam... Kíváncsi vagyok, mikor tudott olyan "echte"-ül vezetni mint ahogy a büntetőrendszer megkívánja..., egy-egy kiszorított helyzetben, pl. Monacoban vagy Kuala Lumpur egyik elhagyatott betonsikánjában.
Valószínűleg soha, mivel már az elején kinyomták. Már bocsánat.
Katayamát és Sato-t kellett volna felkérni tanácsadónak!
(Szerintem nem csak "flashback", "flashbang" is lenne.)
mephi: Az is valóban érdekes pl., mikor büntetést kapsz, mert hátulról beléd megy valaki vagy mert az AI nem enged el fékhatáron kívül.
Ezért jobb multiban játszani.(Csak ott nincs karrier-mód ugyebár.
)
-
kpal
nagyúr
válasz
Van mint javitani sajnos.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál."
Már értem miért kell nekem olyan emberkékkel küzdenem a verseny végén, akik a Q1-ből nem jutnak tovább, de megnyeri a versenyt...Hihetetlen idegesítő számomra ez is...
Ja, akkor az AI részéről a gumi kopásról sem számolhatunk be... sőt, meg sem bünteti ha nem használ két féle keveréket...értem én, de ez azért vicces... ugyanez a helyzet mindennel, csak a játékost figyeli a rendszer, mikor szabálytalankodik, azt AI le van szarva... -
Enton
addikt
válasz
Hát erről még valaki videót is linkelt itt is:
"Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát."
A youtube is tele van ilyen videókkal. Csak keresni kell.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyag szimulációt és a defektek esetét.
ez a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest