Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem késik az irányítás! Legalábbis a kormányzás és a pedálok nem. Csak úgy érzed. A váltások, meg igazából se abban a szent minutumban ugranak. Nem lehet itt össze-vissza dobálni a sebességeket. Ha nézel igazi belső kamerás felvételeket, látszik rajta amikor vált felfele, hogy rácsap az ujjával a pillangóra és csak nagyon apró késés után kapcsol a váltó.
Itt meg ha nem vagyok elég gyors féktávon a visszaváltással, akkor 1. nem tudok elég rövidet fékezni 2. picit késleltetve tudok visszaváltani, mert leesett nagyon a fordulat!
Tehát meg kell érteni ezeknek az autóknak a működését! Én se vagyok profi benne, de mivel F1 rajongó vagyok elég sok mindent tudok már.

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Defekt részt én is említettem, és azért jutottam a random kifejezésre, mert úgy kapom a defektet, hogy végig optimális hőmérsékleten vannak a gumik, és az elkopottság se volt vészes, pl sose kaptam defektet amikor piros volt a jelzés, általában vagy semleges, vagy sárga amikor random adja/adta...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest