- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #304 üzenetére
Nekek mondjuk beterítené az egész asztalt a kormány
meg ahhoz jól jönne egy nagyobb monitor is már, csak akkor meg új vidkari is kéne a felbontás miatt, szóval még marad a 17-es egy jó darabig, nekem elég az 1280, 1024 után kiváló, annál feljebb max az ikonok lennének kisebbek, szerintem játékok alatt kisebb lenne a különbség.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #297 üzenetére
Hát az igaz hogy más kategória a grid és az f1, f1-be nyilván nem fogsz csúsztatva bevenni egy kanyart, meg ilyesmik. Én azért nem szeretném ha csont szimulátor lenne, szimulátort úgy se a rohadt jó grafikája miatt játszák, így ott nem számít hogy milyen részletes. Akinek meg van kormánya jó hogy hiányzik valami szimulátor mert akkor elmondhatná hogy volt értelme megvenni és nem csak porosodik, de ilyen gridhez dirthöz elég gampad is sőt bill is.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Igazi szimulátort már nem fognak csinálni, abba nincsen pénz, elég csak ránézni a dirt2-re, a te hasonlatoddal élve, annyi köze van a rallyhoz, mint trabantnak a porshehoz. Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó. Ami a gridbe van az teljesen jó, segítségek nélkül az is okozhat meglepetéseket.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Biztos nem ez volt a nehezebbik beállítás, nem volt szándéka csetleni botlani. Nem egy Senna kinézetű fickó ez. Esőben sem tud menni árkád beállítással, aztán meg direkt csapatta. Meg hogy a fenébe csúszna meg, ha egyszer csak simogatja a gépet, ami az aerodinamika miatt ragad mint 1 légypapír.
Hidd el nem lesz egy egyszerű menet! Csak kapcsolgasd ki majd a segítségeket, amit természetesen a fickó is használt, mert egyszer sem fékezte el magát! Annyira azért nem profi.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #214 üzenetére
Azért ne tévesszen meg senkit ez a sikán levágás füvön. Biztos nem volt pro sim-re állítva. Még jó hogy nem mivel a tesója meg egy riporter mit kezdtek volna ellene. Nem az volt a cél, hogy Lewis elhúzzon a picsába, sim beállításokkal a többiek az első kanyart nem tudták volna bevenni. Szerintem, szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest