Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74
üzenetére
Úgy hívják a megoldást hogy TyreGrip Adjustment Tool

Vagy értenek hozzá hogy hogyan kell meghekkelni a surface_materials-t hogy induljon a játék és TT-ben is elfogadja az időt.
Nagyon levágós pár embernél hogy csalnak, ugyanazzal a setuppal elég megnézni hogy adott egyenesben 10km/h-val gyorsabb. Nincs olyan tökéletes kigyorsítás amivel annyit lehet hozni...
-
Motion_Blur
félisten
Silverstone TT-re milyen setupot használtok?
Nálam a 6-1-es szárnyállás működik rendesen, de láttam olyat is aki 8-1-est használ.
-
Motion_Blur
félisten
Aki 1:35-ön belül autózik Valencia TT-n, az közkinccsé tehetné a setupját

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Péntek este ha ráérsz, tudnék majd csatlakozni. Mondjuk este 8-9 között nekem jobb lenne

Egyébként az elmúlt 2 órában 3x szakadt a netem a gyökér router miatt. Pénteken lesz új, azzal már tudok menni multizni. Persze ha meg nem lep az asszony

Rövid versenyhétvégét nem szoktatok nyomni? Mármint így nagyrészt PH!-n belüli közösségre gondoltam

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Valencia TT-re jól érzem hogy 1/1-es szárnnyal kell menni a jobb időért?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ez még így segítségekkel is nagyon erős idő

-
Motion_Blur
félisten
Barcelona-hoz tudtok valami jó setupot?
1:17.225-öt tudtam magamból kipréselni, és max. 1-1,5 tized van már csak benne. Jó lenne 17-en belülre kerülni

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Sajnos azt az egy versenyt nem sikerült nyerni. Nagyon megvertek a boxkiállásoknál és amikor visszaküzdöttem magam az élen haladó Vettel mögé már leírtam a gumikat, nem volt mit tenni.
Most elkezdtem a 3. szezont de a Mercedestől kaptam csak ajánlatot + Lotus, Virgin-től

-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Látva ezt az időtáblát, rám férne egy kis csapatás Melbourne-ben

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Halálosan komoly

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
0:56-nál szépen megtartottad az autót
korai volt elrakni a negyediket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy miért utálod a Red Bull-okat?

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
köszi, akkor ez egy újabb x-akta lesz

-
Motion_Blur
félisten
Felraktam az Shift2-t és az F1 2010-ben elk-rta a 'degress of rotation'-t, konkrétan akármennyit tekertem a kormányon, nem bírtam elfordulni a Loews-ben... kiléptem, G25 kihúz, visszadug. Indítom a játékot, most meg túl sokat fordul a játékben a kormány a G25 kormányához képest

Hiába állítok be a Logitech Profilerbe külön profilt a játéknak, és hiába fixálom akár 180, vagy 270 fokra, teljesen össze-vissza működik
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Motion_Blur
félisten
Szeptember 23-án érkezik az F1 2011. Nem mostanában lesz

-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Értem, Unbaised kollégának hogy a brébe van 53xx pontja?

-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Felraktad, nem okoz semmilyen problémát?
Elsőre úgy tűnik hogy szépen megrajzolták
-
Motion_Blur
félisten
Túljutottam a Spanyol Nagydíjon. Esős időmérőn slick gumikkal 2mp-el vittem a pole-t (ugye milyen ügyes vagyok?
), a versenyt is vezettem, elsőként jöttem ki a kerékcserére és a csodálatos 17. helyre sikerült visszacsavarodnom, gondoltam ok nincs gond, majd szépen mindenki kiáll előlem. Hát kurvára maradtam a 17. helyen és a végére már annyira felhúztam magam, hogy a kockás zászló előtt eldobtam a sikánban és a csoda tehetség Vitantonio Liuzzi is elment mellettem 
Monaco-ban vigasztalódtam egy 1/1-el, de egyelőre nehezebbek érzem ezt a szezont mint amit a Torro Rosso-val csináltam. Ez az autó (Sauber) számomra vezethetetlen..
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Alagút utáni sikán előtt be kell engedni az 50m-es tábla mögé a féktávot jócskán, a kanyar csúcspontja nagyon eltolódik, 2. fokozatig kell visszaváltani, a belső kerékvetőt elhagyva rögtön leváltani a harmadikat de ne padlózd le teljesen mert kipörög a kerék és a kijárati kerékvetőt került el (kifele kell "öblögetni az ívet" - by Palik). Az ezt követő balos-t egy visszaváltás és egy kis gázelvétel előzi meg, majd a kijárati íven már hatodik teligáz. Ez elég bevállalós mert van egy hupli a belső íven, és ha teligázon át akarsz rongyolni egyből berántja az autót.
Holnap még akarok faragni 11.5-6-ra mert annyi még benne van, az esős időt pedig 1:15 közepére.
remélem tudtam segíteni

setupod milyen?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
grat!

milyen segítséget használtál?
-
Motion_Blur
félisten
Uhhh, köszi!
Ez lesz az! Brutális hogy mennyivel élénkebbek a színek, mennyivel élesebb minden!
Nálam nem lassított semmit, futtattam egy benchmarkot (1680x1050, minden kimaxolva):min 86 fps, avg 108 fps.
Közben sikerült egy HRing Wet global 2. hely:

drevin_71: jaja, a statusbar még fontos lenne, gumimodot már találtam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
haverom megvette az eredeti játékot és így néz ki neki, ahogy a képen látszik
nekem meg nagyon nem

gondolok itt pl a status bar-ra is akár, vagy a színekre..
-
Motion_Blur
félisten
Ma veszem meg az eredeti játékot.
Lessétek majd a leaderboard-ot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
fasza

'megcsináltam' melbourne-t... itt már csak fél seccel ment a pole, de versenyen kiépítettem egy kb. 20mp-es előnyt. 2 körrel a vége előtt az első kanyar féktávjánál jobb első defekt
végigszenvedtem a kört, box.. 3. helyre jöttem vissza, még abban a körben megelőztem Alonso-t, már csak Vettel volt előttem, 3 kanyarral a verseny vége előtt már szinte ott voltam a seggébe, de nem bírtam cérnával totálkárra törtem a gépet 
ilyenkor Alt+F4 és egy darabig pihentetem a játékot...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
RockHaRD
üzenetére
egyébként most kezdtem a season #2-t
első évemet a torro rossonál töltöttem, experten 40%-os versenytávval végigtoltam vele az idényt (eredmény), most átmentem a Ferrarihoz, 2,5 seccel pole, futamot 45mp-el nyertem úgy hogy 3x is kiforgattam magam szépen.. most az egész idényem ilyen unalmas lesz? mert akkor inkább nem is folytatom
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem a vb-t torro rossoval, extreme fokozaton, 30%-os távval
a kezdetei sikereknek köszönhetően vezetem a tabellát, de 3-4 futam óta csak a 4-5. helyekre tudok bejönni, persze csak akkor ha tökéletesen kijönnek a futamok. időmérőkön örülök hogy 8-ban vagyok... szerencsére rajt után elég 1-2 autót le lehet vadászni, de a két red bull mindig meglóg, versenytempóban 1-1,5 secet adnak körönként. minden versenyen hozzák a webber-vettel 1-2-t... én meg lepkézek hogy tudjak tartani legalább egy mclarent..
a fejlesztések automatikusan beépítésre kerülnek, vagy nekem kell manuálisan fejleszteni a verdát? mert ezt az opciót nem igazán értettem a játékban, nem tudtam a meglévő fejlesztéseket 'beiktatni'.. szal fogy az előny keményen, persze ebben az is benne van hogy pit limiter bug miatt dnf-el zártam a valenciai futamot...jelenlegi standing: [link]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem tolni a VB-t experten. minden segítség off, pit limiter, box manual..
valenciában járok, kijövök a boxba, az egy dolog hogy magától lövi be a speed limitert és magától kormányoz... de amikor jövök ki a boxból kurvára nem lövi ki a 100-as limitert a 2. kanyarig és még mielőtt kilőné, jönnek a feliratok: illegal blocking, warning, DQ... és hiába nyomkodom a limiter gombot a G25-ön, baszik reagálni. ez eddig oké volt, mert soha nem volt miatta DQ és mindig le tudtam dogozni azt a hátrányt amit azzal szedtem össze, hogy a kivezető köröm első részét 99km/h-val görcsöltem mire kikapcsolt a kurva limiter..
szóval mi a büdös mocskos retkes k*rva ***** f***át kell csinálnom hogy én vezéreljem a limitert??
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Akkor a Mestert má nem láthassuk hádéba

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Mióta feltelepítettem a 3DMark11-et kb. azóta nem indul nálam a játék. Feltettem a 10.10-es helyett a 10.11-es Catalyst-et, utána visszaraktam a 10.10-est, majd a 10.10e hotfixet. Így se indul. Próbáltam egy reinstallt (pontosabban repair-t), de megfagy a telepítő.
Várom a megoldási javaslatokat. (csak vicceltem
)...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Metal213
üzenetére
Köszi
én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.majd ha nagyon ráérek összehozom

-
Motion_Blur
félisten
Sakhir - Bahrain (Dry)
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 7Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 5
Rear Spring Stiffness: 6Gearbox
Gear 1: 124 kph / 77 mph
Gear 2: 152 kph / 94 mph
Gear 3: 182 kph / 113 mph
Gear 4: 213 kph / 132 mph
Gear 5: 246 kph / 153 mph
Gear 6: 280 kph / 174 mph
Gear 7: 318 kph / 198 mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: N/AAlignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35Ez a setup már linkelve lett ide is nem olyan rég, de így szerintem jobban visszakereshető azért másoltam be.
"van a pályán kb 4 kanyar,amit hasonló technikával veszel be. Ez a motorfék miatt van?"
jaja, ha 2-ban hagyom egyszerűen túlcsúszik és nagyon leesik a fordulat is, mindenképpen tedd vissza 1-be sokkal fordulékonyabb lesz az autó
"Ja, és mivel veszed fel ezeket a vidiket? Fraps, vagy valami más?"
Igen, Frpas-el és Sony Vegas-al vagdalkozom

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Én ahogy rálépek a fékre, rögtön elkezdem pakolgatni, de a 2-as vagy 1-es fokozatot már úgy rakom vissza hogy alig van a lábam a féken. Így nem fog leesni a fordulat és nem fognak blokkolni a hátsó kerekek. A motorfék nagyon sokat számít, iszonyat lehet vele stabilizálni az autót szerintem, főleg kanyarbejáraton. Ha pl. megérkezek egy visszafordítóhoz én a legvégén vissza szoktam még rakni 1-esbe, hogy azzal is fékezzem az autót és legyen fordulat a kanyarodáshoz (2-ban túlcsúsznék), és rögtön ahogy túljutottam a kanyar csúcspontján leváltom a másodikat, nem baj ha alacsony a fordulat ott úgyse lehet padlózni mert elforognának a kerekek. Vagy ha vérprofin akarod csinálni, akkor minden egyes visszaváltásnál a stabil fék mellett adsz egy kis gázfröccsöt is

-
Motion_Blur
félisten
Huhh, az elég erősnek tűnik én 51.0-ra emlékszem de majd ránézek
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót... 
Rudi: köszi

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A TV Style nagyon szar
annyira kicsi, hogy nem lehet látni rajta semmit + gáz/fék használatot se mutatja. Nem csináltam backup-ot, úgyhogy meg szeretnék kérni valakit hogy legyen olyan kedves és töltse fel nekem a frontend/b_osdPersistent.pssg fájlt.Előre is köszönöm! mail-re is jöhet!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
nem hivatalos, de amit eddig tőlük (RaceDevelopment) leszedtem, az faszán működött (pl: autókhoz frissített festések, HD+ textúrák, stb..)
[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Montreal:

Hagyom is, mert nem szeretem ezt a pályát + megnéztem pár 1:10-es, 1:09-es kört és annyit nem tudnék már hozni hogy ott legyek az első 10-ben...
-
Motion_Blur
félisten
Parancsolj:
-
Motion_Blur
félisten
Aki automata váltóval megy, az nem vált sehogy

Mielőtt elkezd repedtfazék hangot adni az autó, szal mindenképpen hangra
váltani meg nagyjából ezen a fordulatszámon kell, vagy kicsit hamarabb (a két csík között). mod: kanyarkijáraton alacsony fokozatnál, vagy esőben persze előbb kell 
-
Motion_Blur
félisten
Realistic Tyres V3: [link] jónak tűnik, próbálta már valaki?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Pedig egy az egyben azzal csináltam!
Először én is buktam, mert én mindig kevés leszorítóerő/nagyobb végsebesség-re hangolom az autót, azzal volt az 1:16.9-es idő. Aztán beállítottam úgy, ahogy itt linkelve lett és egy darabig buktam, 1:17-eket tudtam csak menni mert nem vállaltam be a kanyarokat, nem hittem benne, hogy elfordul az autó. Aztán szépen lejött 16.4, 16.2, majd 16.0-ra. Már töltöttem fel a videot amikor még egyszer ránéztem, akkor lett a 15.964. Ezen a pályán nagyon fontos az egyenletesen nagy sebesség a kanyarokban. Ha lenne telemetria, akkor itt sokkal kevésbé lennének csúcsosak a görbék, mint pl. Montrálban. Mivel kevés a top speed, itt tényleg nem a tökéletes kanyarkijárat a lényeg, hanem a kanyarokon átvitt tempó. Szerintem! Aztán lehet hogy rosszul gondolom. -
Motion_Blur
félisten
Mára befejeztem

-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Az feljebb linkelt setup szerintem elég jó lett Hringre

-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem játszottam azóta, de holnap ránézek.
Hungaroring: találtam youtube-on egy 1:16.3xx-as videot, oda van írva hogy 'current world record)'
mindjárt megy a video response egy 1:16.0-val ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TT-re mit használsz, 8-1-et? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
korai volt elrakni a negyediket 
Valaki tapasztalt hasonlót?
a vonalig fe-fej mellett, aztán a Red Bull flexi szárnya kinyúlt előre és ez döntött