Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Tudom, hogy multiban lenne érdemes inkább játszani, de akkor is el kell ezt most panaszkodnom

Nagyon idegesítő, hogy elverek mindenkit időmérőn 1,5-el szingapúrban, versenyen kicsit lerajtolnak az első kanyarig, de aztán hamiltonnal elhúzunk 10 mp-re a többiektől, hamilton bejön a 8. kör környékén a 18-ből, és a 14-re időzítettem, annál csak jobb köröket megyek általában utána, de mire én kereket cserélek, már de la rosa is előttem van, mert ha valahogy a távolban megtáltosodnak, onnantól pedig a maradék 4 körben már nem lehet őket megfogni.
Az egyetlen esély, hogy cseréjek én is 6 kör után keményre, és akkor megmarad valósághűbbnek az egész? Ez így elég játéktermi, hogy a nagyon lemaradt ai űridőket fut, kovalainen fastest lap, stb.Most még csak tanulgatom a pályákat, ez a szingapúr nagyon szopó, de gondoltam akkor túlesek a versenyen, erre a 17. körben kiléptem, mert annyira felhúzott.Még ha lehagynak, mert lassú vagyok, akkor az tök oké, de ez így nem normális.
Online meg 10 mp-ket vernétek rám a szingapúri 1:34-el, így is versenyen sikerült a legjobb időmet futni 1:43-al, igaz force india

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Linux haladóknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest