Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74 #7079 üzenetére
Szerintem azért volt, aki felfogta (sityi, Brownie) csak sztem nem akarnak/mernek ellenkezni a nagyokossal....
Már a CoD2-ből megtanultam, hogy előbb-utóbb elkezdik ugyanazokat szajkózni, és/vagy anyáznak. Azért nem adtam fel, mert ki akartam hozni a végeredményt... Sejtettem, hogy meggyőzni nem tudom őket. Csak egy lehetőség volt, amivel nem éltek. Nem csodálkozom, egy percig sem.
Volt egy két pillanat, mikor én is azt hittem, hogy érti, csak túl büszke. De az utolsó válasza egyértelművé tette, hogy halvány fingja sincs róla... Ő tényleg elhiszi azt a sok sz@rt, amit leír...
Talán ezért nincs a csapatukban olyan, aki jobb, mint ők.
De mindegy...
Még egyszer köszi a szívélyes fogadtatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rendszergazda topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest