Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Najó, szerintem a kettőt felesleges összehasonlítani.... Én személy szerint utálom a focit, de azt hallom, hogy mi folyik világszerte. Nem is kommentálnám... Egyébként nem csak a fociban hallani ilyesmiről (boksz, lóverseny, stb) ...
Azt pedig nem hiszem, hogy Brawn fogadással többet akasztana (ráadásul a csapatnak), mint sorozatos futamgyőzelmekkel, vagy legalábbis jó helyezésekkel...
Én az F1-ben még nem hallottam korrupciós-botrányról... De cáfoljatok meg!

Mindegy is, én senkivel nem szeretnék összekülönbözni, csak a véleményemet írtam le.

-
MC HOBO
aktív tag
Hát, ezzel azért vitatkoznék....

Szerinted van olyan az F1-ben, aki nem a győzelemért hajt???

Nyilván vannak olyan csapatok, akiknek "kvázi" elérhetetlen a győzelem, de szerintem ezt a Brawn gyereket pont nem olyan fából faragták, aki megelégszik egy jó teszteredménnyel (ld. 2009), és csak a szponzori pénzekre hajt.... Ha teszteken jók, akkor a szponzorok pont azt várhatják tőlük, hogy a futamokon is bizonyítsanak.
Egyszerű a helyzet: a Merci "vaskalapos" tulajdonosai nem hagyják kibontakozni a tehetségét. Ne mondd nekem, hogy egy jó teszt után odaáll a csapat elé és azt mondja: "Szép volt fiúk, jók voltatok, de a futamokon vegyetek vissza, mert nem szeretnék az élmezőnyben lenni..." Szerintem az elvárások nem a győzelmekkel egyenes arányban - inkább pont fordítva - nőnek. (pl. Ferrari: az idény előrehaladtával egyre gyakrabban hallani, hogy ez is, az is elégedetlen, sorra cserélik le a szakembereket, mert látják, hogy ezzel a csapattal nem ütőképesek. Pedig nekik nincsenek szponzor-problémáik...
) Gondolod, hogy a Red Bullnál megvonják a támogatást, ha nem nyernek meg egy futamot???Egyébként a Merci ott van az élmezőnyben (McLaren) és a középmezőnyben is (Mercedes, Force India), szóval nem hinném, hogy ezen múlik. Egyszerűen meg van kötve a kezük, nem tudnak újítani...
Nyilvánvaló, hogy az F1 is - mint minden más technikai sportág - nagyban a lóvéról szól, de nem hinném, hogy beáldozzák a jobb helyezéseket a több pénzért....

-
MC HOBO
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék újra mindenkit meghívni a szeptember 17-ei F1 2010 LAN PARTY-ra!
Részletekért KATT IDE!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
paramparya
üzenetére
Úgy tudom, a játéknak van egy ilyen bug-ja, hogy az AI üzemanyag-szimulációja nem ugyanaz, mint a játékosé. Mivel ilyen rövid versenyeket futsz, az AI valahogy sokkal jobban "gyorsul" körről-körre, mint Te.
Cáfoljatok meg, ha félrebeszélek...

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
A LAN-PARTY-n mindenki megkapja, ne aggódj... Egyébként hogy versenyeznénk Vixen-nel?

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egész héten ezt szerveztem...
.. de sajnos nem tudnak jönni... 
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt hiszem, teljesen leszedték, mert eddig mindenki láthatta, de csak a regisztráltak tudtak hozzászólni... Úgy sajnálom...!!!!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Amúgy van egy olyan érzésem, hogy a válaszod igazából nem is nekünk szólt, hanem a PH-s társaságnak, hogy legyen mivel dörgölőzni odaát, hogy nézzétek, hihihi, jól megaszondtam ennek a csúnyagonoszkágyurinak, szeressetek engem is!"
Ezt is olvastad? Szerintem ez a legalja, ez alá már ő sem tudna menni saját erőből...

Szerintem nem is kéne vele tovább foglalkozni, mert az csak erőt ad neki még nagyobb baromságokhoz...
Én biztosan nem fogok... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Szerintem azért volt, aki felfogta (sityi, Brownie) csak sztem nem akarnak/mernek ellenkezni a nagyokossal....

Már a CoD2-ből megtanultam, hogy előbb-utóbb elkezdik ugyanazokat szajkózni, és/vagy anyáznak. Azért nem adtam fel, mert ki akartam hozni a végeredményt... Sejtettem, hogy meggyőzni nem tudom őket. Csak egy lehetőség volt, amivel nem éltek. Nem csodálkozom, egy percig sem.
Volt egy két pillanat, mikor én is azt hittem, hogy érti, csak túl büszke. De az utolsó válasza egyértelművé tette, hogy halvány fingja sincs róla... Ő tényleg elhiszi azt a sok sz@rt, amit leír...

Talán ezért nincs a csapatukban olyan, aki jobb, mint ők.
De mindegy...
Még egyszer köszi a szívélyes fogadtatást!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Üdv itt is!

Gyurihoz inkább nem fűzök semmit hozzá, szerintem mindannyian ismeritek már a mentalitását és az értelmi képességeit.

Igazán nics mit, valamilyen szinten magamra is vettem egy kicsit, pedig sehol nem vagyok hozzád képest... ezért gondoltam, hogy megér egy misét... Hát, tanulságosnak atnulságos volt, az tuti

A csúszkát küldöd, ha megvan???

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Voltam már itt T4RG3T néven, csak már nem tudom a jelszavamat és jobbnak láttam új profilt létrehozni...

Eddig is gyakran olvasgattam a PH-t, sok kérdésemre találtam választ itt.

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bocsi, az előző erre a hozzászólásra válasz!!!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Sziasztok!
Miután a "feketelistán" már bemutatkoztam, gondolom nem kell részleteznem, hogy ki vagyok. Aki esetleg nem olvassa, annak annyit, hogy Vixen haverja.

Igen, tényleg szánalmasak a srácok.. Még egy ilyen begyöpösödött brigádot nem lenne egyszerű összeszedni.... De mindegy, nem is érdekel, maradjanak csak maguknak...
A 2011 már nekem is eredeti lesz, remélem, hamarosan az én nevemet is gyalázzák majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA® driverek topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Wise (ex-TransferWise)
- Vallás
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Valószínűleg ez lesz a probléma forrása... Sry!
Itthon 7990-ért lehet előrendelni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.. de sajnos nem tudnak jönni...