- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
MC HOBO #7262 üzenetére
Nekem 35 €-t ír ki, ez a 10 %-kal csökkentett ár. Esetleg nem Magyarországon vagy? Vagy proxyn keresztül nézed?
Még a 35 €-s ár is több, mint a bolti, igaz. De még így sincs elszállva az ára, ha a többi játékot megnézzük. Azok mind 50 €-ba kerülnek.
Ez a 35 €-s ár meg 10k alatt marad. Nálam az a lélektani határ egy játék esetében.Még amúgy én sem tudom, hol veszem meg. Meg, hogy egyáltalán megveszem-e. Baj van a masinámmal.
-
Trihorn
tag
válasz
MC HOBO #7233 üzenetére
Jó volt bizony!
Monzában elértem az eddigi legnagyobb végsebességet 382 km/h -t.
Jah, Tominak nem ártana egy kormány, bár joypaddal is meglepően ügyes lett már a végére..
Remélem vasárnap este megint összejövünk pár futamra!
Már csak 2 hetet kell várni a lanra, remélem lesz olyan klafa mint a legutolsó, mert az állati volt! -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #7210 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy az F1-ben fogadási csalások lennének, csak egy konkrét példa van arra, hogy csapatsportban sokszor mennyire nem az eredmény számít.
Mondjuk a telemetriát elég nehéz lenne átverni, hogy pl 16 ezres fordulaton menjen a motor azért, hogy valaki pl ne az első 10 ben végezzen
Téma lezárva sztem, a mercinek most nincs győztes autója, de remélem tudnak jövőre építeni.
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #7205 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy az F1 is - mint minden más technikai sportág - nagyban a lóvéról szól, de nem hinném, hogy beáldozzák a jobb helyezéseket a több pénzért
Nem tudom, hogy az F1-ben hogy van, de ami pl. a labdarúgó mérkőzéseken van, az katasztrófa. Saját meccsekre fogadnak a játékosok, és annak megfelelően játszanak, akár beáldozva egy jó szereplést. Pl. a zalaegerszeg annak idején nem véletlenül játszott annyira szarul mencseszterben... sok játékos fogadott a nagy arányú, 4+ gólos vereségre és szépen kaszálltak, a havi bérük meglett 90 perc alatt..
-
paramparya
őstag
válasz
MC HOBO #7156 üzenetére
benzinszimuláció sincs
már máskor is megfigyeltem, hogy a tőlem nagyon lemaradtak elkezdenek leggyorsabb köröket futni, pedig elevel legalább 1 mp-vel verem az időmérős körüket.
nem szabad túl késői kerékcserével nagyon hagyni lemaradni őket, mert akkor feljönnek, és mire te cserélsz kereket, előtted vannak fél perccel, pedig ha velük együtt mész, akkor gyorsabb vagy. kicsit zavaró, mármint nagyon, pláne mire végre kicsit ráéreztem arra a kedves szingapúri pályára -
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #7081 üzenetére
Látom ma még tettél egy utolsó próbát, kár volt pazarolni az idődet..
Nekem az tetszik ahogy elhárították a F2F felkérést, na az nem volt semmi
természetesen nem vesznek részt egy ilyenben, mert nem arról van szó hogy ki a gyorsabb. Ebben csak az a szép Gyurikám, hogy nem is ebből a célból jönne létre a találkozó hanem hogy bizonyítsuk, mindenféle trükk nélkül bármikor megfutjuk a leaderboardos időt (természetesen 1-2 tizedes hibahatárral). Az már csak ennek eredménye hogy 2mp-el vagyunk gyorsabbak nála és a többi őstehetség admin brigádnál. És ezt ő is tudja szegénykém, de most mit tud csinálni.. hárít, direkt félreértelmez stb...
-
ftomi74
tag
válasz
MC HOBO #7075 üzenetére
Csodálkozom a kitartásodon, a sokadik kifogás.txt-t kapod, hogy mért nem bizonyít semmit, ha az orra előtt futja meg valaki a számára hihetetlen TT-s időt... Spórolok neked egy kis időt: nem fogja jelét adni, hogy felfogta se ő, se a bólogató emberei.
12 éves vérpistikék is értelmesebbek az fps játékokban, egy lan után csöndbe maradnak, mert tudják hol a helyük. Egyébként érti ő ezt szerintem, csak írtó kellemetlen lenne a szituáció.De legalább van látogatottsága az oldalának.
-
Trihorn
tag
válasz
MC HOBO #7075 üzenetére
Tiszteletem Uram!
Üdv ezen a remek fórumon, nagyon jó arcok vannak itt!
És nem csak jó arcok, hanem....(most Gyurit idézném, ahogy éppen téged akar meggyőzni a tutiról...."A lényeg az, hogy már a helyzet is alapvetően érdekes. Az F1GH-n egy olyan ember nincs, aki közel járna azokhoz az időkhöz, amiket a PH-sok megfutnak tonnaszám. Nem érzed eme helyzet abszurditását? Igen? Nem? Téves? "
Ebben teljesen igazad van Gyuri.....ez tényleg abszurd.....de erről, sajnos mi tehetünk...Hobo, köszi, hogy megvédtél a feketelista topicban is, már sejetettem, hogy valami ilyesmi a célod, amikor mondtad, hogy regeltél náluk.
Már lassan egy hónap múlva jön az F1 2011.Na az lesz még egy jó parádé.....főleg a TT.. Remélem mi PH-s versenyzők szerezzük meg megint hamarabb azt a mágikus csúszkát
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest