Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• question man

tag

válasz stol #425 üzenetére

meghajlok :R már értem
    A gazdaság politika mindíg is fontosabb lesz mint a felhasználók
    elvégre vad kapitlizmusban élünk :DDD

egy dolog ami fontos lehet a leg ratyibb márkát is megvenni ha mázlid van akkor sosem hal be de ha nem akkor a 40000ft- táp is adhat le füstjeleket az apacsok főnökének

idézet Már megint döhbe jövönk
    ''mindez semmit nem ér ha nem jön be az MF'' :O :O

• question man

tag

válasz stol #421 üzenetére

csak meg irtam ide a sok rosszalló és leszóló írás közé hogy nekem jól megy
    nem mondom senkinek hogy ilyet vegyen mert egy kis plussz pénz ráfordítással ami 1-2 ezres már jobb minőség kapható nem is kicsivel de lehet ennél rosszabb minőséget is venni
    Amúgy pedig értek a szóbol de itt a jó és a rossz tapasztalatokat írják le egy tápról nem?

de ha tényleg ennyire NEM gépbe valók a coodegen tápok akkor nem kellene megszüntetni az egészet?
    A sajátommal tényleg nem volt bajom de már össze égett és enyhén megolvadt dobozu darabbal is találkoztam, de ez igaz a több más gyártóra is még a nevesekre is hogy ki lehet fogni piszok rosszul összerekott példányt ilyet is láttam már nem egyet.

• question man

tag

nem húzom le a codegent mert szerintem nem egy rossz cég de mázli kell hogy kifogj egy jó tápot nekem 3.5 éve megy a 400W-os darab és még semmigond nem volt vele mindent ki bírt amit csak csináltattam vele hosszú ideig hajtotta a jelenlegi konfigomat is csak bizonyos okok miatt ketté lett a gép kis fejlesztés miegymás főleg az hogy nem volt sata csatija és a kisebbik netezős gépbe ami barátnőméknél van abba került bele a kis 400-as de bírja és visz mindent. :D
    nagyon jól bírja hogy két nőt is elvisel kezdve olyan dolgokkal ogy nem nagyon lehet nekik megmagyarázni hogy miután a windows kilépett és elhalkult a gép azután kapcsolja le a hosszabítót ők rendszerint menet közben szoktak kapcsolgatni ami aztán szerintem elég rendesen terhel egy tápot :(((
    a legdurvább az volt mikor kitalálták hogy letakarják a gépet hogy mert úgy esztétikusabb és úgy ment szegényke vagy 3 napot mert nem voltam itthol :O na ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is
    az egyetlen alakítás a tápon a venti csere volt kb 1éve mert iszonytosan hangosodott a kicsike :DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák