- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
nem húzom le a codegent mert szerintem nem egy rossz cég de mázli kell hogy kifogj egy jó tápot nekem 3.5 éve megy a 400W-os darab és még semmigond nem volt vele mindent ki bírt amit csak csináltattam vele hosszú ideig hajtotta a jelenlegi konfigomat is csak bizonyos okok miatt ketté lett a gép kis fejlesztés miegymás főleg az hogy nem volt sata csatija és a kisebbik netezős gépbe ami barátnőméknél van abba került bele a kis 400-as de bírja és visz mindent.
nagyon jól bírja hogy két nőt is elvisel kezdve olyan dolgokkal ogy nem nagyon lehet nekik megmagyarázni hogy miután a windows kilépett és elhalkult a gép azután kapcsolja le a hosszabítót ők rendszerint menet közben szoktak kapcsolgatni ami aztán szerintem elég rendesen terhel egy tápot
a legdurvább az volt mikor kitalálták hogy letakarják a gépet hogy mert úgy esztétikusabb és úgy ment szegényke vagy 3 napot mert nem voltam ittholna ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is
az egyetlen alakítás a tápon a venti csere volt kb 1éve mert iszonytosan hangosodott a kicsike
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest