Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Csaba 20 Dana Scully szerepében, Tom5 pedig tisztára Mulder...
Avagy a codegán táp paranormális tevékenysége...
Sry az offért de tisztára ilyen érzésem van
(Lehet hogy tegnap nem kellett volna x-aktákat nézni
) -
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Oké.Csak hirtelen írtam az egészet és ilyenkor nem tudom hogy a másik fél aki olvasa az hogyan reagál rá , mert már jártam ugy hogy leírtam a tapasztalataim/véleményem és mivel az nem egyezett az övével 1ből **** meg**** voltam, na csak ezért kértem már elöre is bocsánatot de akkor no problem

[Szerkesztve] -
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Mesében vannak fantasztikus elemek, de az hogy 3évig ment a 300as Codegan a gépembe, legutoljára pedig egy 3000+barton/512 ramos/ 9700/ 2 wincsi/ iro + cd rom/ konfigot látott el tökéletesen nem tartom annak..(ez inkább tény). Másik ha nem olvasom illetve nem tudnám hogy 1 low-end táp akkor nem hinném el, mert személyes tapasztalatok alapján soha nem volt vele semmi gondom, de lehet hogy nekem volt szerencsém is mindig kifogok 1 elég jó példányt. Ki tudja???
Ha esetleg sértőnek találod amit írtam akkor elöre is sry eszem ágában sem volt, csak nem értem ezt ''Látom szereted a mellébeszélést és még hiszel a mesékben'' ???

-
X Factor
addikt
Végre valaki , annyira bökte már a csőrömet hogy mindenki szidja szegénykéket pedig nálam olyan jó szolgálatot tesznek
De látom hogy nem vagyok egyedül.
[Szerkesztve] -
X Factor
addikt
Hát nekem már 3éve 1 300W-os Codegan táp látja el a gépem ezalatt megfordult benne:
- 663 cerka már nem emlékszem milyen lappal
- 2000+ T-bred asus a7n8x
- 2600+ barton az asus lappal 512 ram 9700 radeon 2 wincsi dvd rom cd iro /ez ment 1.5 évig/
- most került bele 1 asrock 939 lap és 1 venice 3000+ (ezt is elviszi)
Most gondolkodtam el elöször tápcserén mivel jön az x800as a gépembe és az ugy már télleg a szakadék széle.
Most felteszem a kérdést én fogtam ki egy ennyire jó példányt vagy mi??? Mert mindenüt azt olvasom hogy ilyen szar meg olyan szar, közbe már 2és fél éve semmi gondom vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Adobe Lightroom topic
- Hollow Knight és Silksong
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Lehet hogy tegnap nem kellett volna x-aktákat nézni