Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Mesében vannak fantasztikus elemek, de az hogy 3évig ment a 300as Codegan a gépembe, legutoljára pedig egy 3000+barton/512 ramos/ 9700/ 2 wincsi/ iro + cd rom/ konfigot látott el tökéletesen nem tartom annak..(ez inkább tény). Másik ha nem olvasom illetve nem tudnám hogy 1 low-end táp akkor nem hinném el, mert személyes tapasztalatok alapján soha nem volt vele semmi gondom, de lehet hogy nekem volt szerencsém is mindig kifogok 1 elég jó példányt. Ki tudja???
Ha esetleg sértőnek találod amit írtam akkor elöre is sry eszem ágában sem volt, csak nem értem ezt ''Látom szereted a mellébeszélést és még hiszel a mesékben'' ???

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs