Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz2
tag
Hat djyuri, akkor ott mas gebasz is lehet, mert en sem tom minek a 650es tap egy olyan gep ala..
Kizart hogy normal allapotban 460as kapcsolta csak be azt a konfigot, tok lol..
En is lattam mar olyan hihetetlen konfigokat 300as konfiggal kifogastalanul menni, es 350es enermaxxal elpukkanni hogy en sem hittem el..
Nekem is volt Codegenem sokaig, 1 el is fustolt, igaz nem vitt magaval semmit halisten, aztan utana mar vettem inkabb egy Aktiv PFC Coolinket, dual FAN-el, hat jah.. finoman szolva jobb, meg nyugodtabb az ember.. az 1.7es cerkakhoz meg verszegenyebb gepekhez szerintem jok a Codegenek is, de abszolut nem hosszu tavra, hamar kiszarad a kondija aztan kakukk..
Meg a lenyeg hogy en minimum 2 havonta jol kifujatom suritett levegovel, de nem baj ha havonta aztan akkor nem eri az embert meglepetes
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen TV-t vegyek?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest