- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Aktív témák
-
biga
őstag
Ezt mondom én is. Igazából egy kicsit félve fogtam kézbe, mikor szóba került, de akkor az volt a
legjobb, amit hirtelen találtam. Sok géppel foglalkozok, sok codegen láttam én is, és inkább az a
tapasztalatom, hogyha már olcsó táp, akkor legalább(!) Codegen. Saját szubjektív mérésem
egyébként: a Silent Codegenek jobbak a ''simáktól'', (nem tom' mér', elvben csak a 12cm-es venti
a különbség, ezek szerint nem csak), ez már a súlyában is érződik. Persze nem egy Chieftec v.
Enermax, dehát... -
biga
őstag
A következő dolgok mennek pillanatnyilag egy 300W-os Codegen Silentről: 4 vinyó (max 6
szokott benne lenni), író, olvasó, IC7-G, P4-2,4c, 1GB RAM, TV-Tuner, Audigy, GeForce 4
Ti4200 , 5 ventillátor. Atomstabil, folyamatosan monitorozom (mint minden mást, logolok
mindenMB változást). Könnyedén elviszi Én is vennék jobb tápot, de egyenlőre ez marad, mert
ez is simán teljesít mindent, amit kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest