Keresés

Aktív témák

• Adi

senior tag

válasz Tifusz #77 üzenetére

Ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy a folyamatos üzem a probléma? :Y Az IBM (és több nagy, másik neves szállító) gépeiben esetleg jó eséllyel Delta tápok vannak, ők szállítanak OEM-eknek elég sokat (a Kellytechnél kapható DT350-es Chieftec is az). A Chieftecnek pl. a Seasonic, Seventeam gyárt/ott tápokat, amik szeretnek máshol is feltűnni, pl. rackes házakban. De van a saját kezem alatt is pár szerver, amiben Chieftec (és Coolink) táp megy, probléma nélkül, 24 órában. Még akkor is, ha a gépet esetleg aktívan csak napközben használják.

Az ilyen Codegen-jellegű tápoknak és annak, hogy ezzel elárasztják a magyar piacot, a hardverek terén pont ugyanaz a gyalázatos eredménye van, mint a Windowsnak a szoftvereknél: lealacsonyítja a felhasználók igényszintjét.

De befejezem a szájtépést, mert látom, hogy itt páran hitvitát csinálnak a tápokból. Én nem hitből beszélek, hanem tapasztalatból; Codegen, Acorp, Mercury, KME, JNC, Vargáné és Tsa Bt. tápok: mind egykutya. Egy ismerősömnek még egy remek összeesküvés-elmélete is van róla: ugyanabból a kínai gyárból jönnek, csak más rajtuk a címke. :D

Aki meg a továbbiakban elégedett a sz*r tápjával, az legyen. De ha lehet, ne sírjon utána a fórumban, hogy

1) instabil a gépem,
    2) megdöglött a tápom,
    3) megdöglött a tápom és a fél/egész gépet leégette,
    4) megdöglött a tápom és a fél/egész gépet leégette, a vinyókat is, s többhavi munkám odalett,

mert már baromi unalmas ezeket mindig viszontlátni.

Aki akkora balf*sz, hogy egy több tíz/százezres gépnél plusz 10-15 rugót sajnál egy jó tápra, hiába mondják neki, az megérdemli a kemény fafejével, hogy a saját kárán tanuljon.

Mondjuk azt elismerem, hogy kis hazánkban népi sport az igénytelenkedés.

Uff, én beszéltem. :DDD

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés