- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy a folyamatos üzem a probléma? :Y Az IBM (és több nagy, másik neves szállító) gépeiben esetleg jó eséllyel Delta tápok vannak, ők szállítanak OEM-eknek elég sokat (a Kellytechnél kapható DT350-es Chieftec is az). A Chieftecnek pl. a Seasonic, Seventeam gyárt/ott tápokat, amik szeretnek máshol is feltűnni, pl. rackes házakban. De van a saját kezem alatt is pár szerver, amiben Chieftec (és Coolink) táp megy, probléma nélkül, 24 órában. Még akkor is, ha a gépet esetleg aktívan csak napközben használják.
Az ilyen Codegen-jellegű tápoknak és annak, hogy ezzel elárasztják a magyar piacot, a hardverek terén pont ugyanaz a gyalázatos eredménye van, mint a Windowsnak a szoftvereknél: lealacsonyítja a felhasználók igényszintjét.
De befejezem a szájtépést, mert látom, hogy itt páran hitvitát csinálnak a tápokból. Én nem hitből beszélek, hanem tapasztalatból; Codegen, Acorp, Mercury, KME, JNC, Vargáné és Tsa Bt. tápok: mind egykutya. Egy ismerősömnek még egy remek összeesküvés-elmélete is van róla: ugyanabból a kínai gyárból jönnek, csak más rajtuk a címke. :D
Aki meg a továbbiakban elégedett a sz*r tápjával, az legyen. De ha lehet, ne sírjon utána a fórumban, hogy
1) instabil a gépem,
2) megdöglött a tápom,
3) megdöglött a tápom és a fél/egész gépet leégette,
4) megdöglött a tápom és a fél/egész gépet leégette, a vinyókat is, s többhavi munkám odalett,
mert már baromi unalmas ezeket mindig viszontlátni.
Aki akkora balf*sz, hogy egy több tíz/százezres gépnél plusz 10-15 rugót sajnál egy jó tápra, hiába mondják neki, az megérdemli a kemény fafejével, hogy a saját kárán tanuljon.
Mondjuk azt elismerem, hogy kis hazánkban népi sport az igénytelenkedés.
Uff, én beszéltem. :DDD
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VPN topic
- Gamepad
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest