Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Mielött megvettem volna a házat, jó sok típust megnéztem neten. Én úgy emlékszem, hogy konkrétan ez a típus mindenhol lyukacsos bal oldallappal volt. Nem szívesen mondok ilyet, de elképzelhető az is, hogy ahol vetted, elötte kicserélték, mert mondjuk valaki ismerős mindkét oldalra akart szellőzőnyílást. Persze lehet hogy nem így volt, de ahogy néztem Codegen házakat, ott mindig lyukacsos a bal oldallap.
A félreértések elkerülés végett: a fém oldallapok és a műanyag előlap gyárilag festett fekete. Csak a belső váz lett festve matt feketére, mert az alapba sima fémszínű volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - ASUS TUF Gaming 1000W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
Üzleti előfizetők hirdetései
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest