- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #21 üzenetére
Mond már meg nekem, szólt valaki is egy rossz szót hozzá, meg a te tápodhoz, vagy bárki más tápjához? Vagy mondtam én, hogy ne vegyen ilyen tápot? Vagy mondtam olyat, hogy az övé is tönkre fog menni? Ami nálam volt arról beszéltem, leírtam, mit tapasztaltam, személyesen is csalódtam a Codegenben, mint gyártóban, kész. Te keztél el kötözködni, hogy ''de hát ez má milyen durva, hogy én nem adom alább Chiefteknél legközelebb'', miért, mond már meg, ebben mi a durva egy ilyen eset után? Nem tudsz semmit mondani, csak folyton azzal jössz, hogy pedig a tied jó. Oké, jó, csak ne engem cseszegessél vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest