Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmit nem javult, ugyanúgy nincs kerékpáros edzésnél kilóméteres bontásban az adat. Ugyanúgy random világít éjjel ez a fos, hiába van északai módban, és kikapcsolva a kézmodzulatos ébresztés.
Egyszerre csak az egyik app lehet aktív, vagy az új, vagy a régi.
Ez egy jó hardverrel ellátott de buta appal megvert óra. Support nulla, pedig többen is jelezték már a problémákat. -
Újra előkerült halottaiból a cikk, és a hozzászólások.
Történt azóta néhány változás, ami fontos.
Az aplikáció le lett cserélve a Nothing X-re, a beállítások sokkal egyértelmübbek, az app magyar nyelven is tud. -
Na ez tipikusan az olcsó hús közhely esete
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
47g
#Graphics: annyira nem nagy, a Stratos is ekkora. A Huawei band6 kényelmesebb volt mindennapos viselésre, és laposabb is picit. De abba meg nincs gps.
Egy klasszikus Casio F91W-hez mindegyik bumfordi óriás. Egyszer biztos lesznek hasonló lapos okosórák is. -
Graphics
Jómunkásember
Nekem már a REdmi Watch 5 Lite is vaskos volt, így bármennyire is kedvelem a CMF-Nothing vonalat, nem ruháztam be erre.
Redmi bőven kiszolgál eddig.
CMF-ből egyelőre csak mobilt

-
szabonagyur
félisten
Most akkor 30 vagy 47 gramm?
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az, nekem is vékony csuklóm van de hát ez van. Rajtam is bumfordian mutat
-
Köszi az írást .
Képek alapján óriásnak tűnik ez az óra . -
Sziasztok, köszönöm a tesztet
én már régebb óta használom és 10pénzért kihagyhatatlan volt
az óralapok valóban katasztrófa sajnos. Viszont beszélni róla hibatlan. Jó a hangszóró és engem is tökéletesen hallanak. Aod nálam nincs és 1hetet elmegy. Egy valag szíjat rendeltem hozzá. Poénból néha megnézem a lépésszámlálást. Egész pontos. Egy Haylou 2pro-val és egy Amazfit 2 minivel összehasonlítva. Nálam nem kapcsol be random a kijelző. -
Én egy Amazfit Stratosról váltanék, de nem nagyon hagyja
A transzflexiv kijelző hiányzik, és az edzés adatok is. A Zepp app sokkal jobb ebből a szempontból, meg tényleg ott a tömérdek jól használható ingyenes watchface.
Az tény, hogy a Watch pro kényelmesebb alvás közben, néha jól jön, hogy tudok tárcsázni, de ez nem létszükséglet. Kerékpáron kívül más aktivitást nem próbáltam még rajta.
Szerintem ez így ebben a formában inkább divatcikk, mint okosóra. -
Örülök, hogy más is vett egy ilyet, és el tudtam olvasni a véleményét erről az óráról.
Bennem is hasonlóan kettős az érzés az alatt a kb 1 hét alatt, amióta megvan.
Én egy Amazfit BIP-ből váltottam, hát nagyon nehéz megszokni, hogy nem látom mindig a számlapot.
Reméltem, hogy legalább 10 napot kibír, hát nem.
Néhány alkalommal kipróbáltam az outdoor walkig funkciót városban. Megvártam, míg bepoziciónálja magát, indult a gyaloglás és.... érdekes volt látni a térképen, hogy átvágok a házakon, vagy megállok egy utcasarkon és úgy dönt, hogy végeztem, igaz még csak féluton voltam, és a séta végén én állítottam le.
Ja és arra nem tudom rávenni, hogy legalább a számot írja ki, ha hívnak.
A számlapok, meg... sok van, de valahogy egyik sem az igazi, itt is visszasírom a BIP változatos közösség álltal készített számlapjait.
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi