Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Csatlakozom én is. Kb. 1 hónapja használom egy Smart Band 8 Active-ot váltott de hatalmas csalódás. A lépésszámlálás nagyon messze van a valóságtól, alvásnak látja az elalvás előtti telónyomkodást és nagyon sokszor eldobja a kapcsolatot a telóval. A hívó nevének nem kijelzése pedig ismert bug javítás nélkül. Aliról 10e-ért nem fájt és nekem a dizájn nagyon bejövős de összeségében felejtős cucc.
-
Na ez tipikusan az olcsó hús közhely esete
-
válasz
szabonagyur #8 üzenetére
47g
#Graphics: annyira nem nagy, a Stratos is ekkora. A Huawei band6 kényelmesebb volt mindennapos viselésre, és laposabb is picit. De abba meg nincs gps.
Egy klasszikus Casio F91W-hez mindegyik bumfordi óriás. Egyszer biztos lesznek hasonló lapos okosórák is. -
Nekem már a REdmi Watch 5 Lite is vaskos volt, így bármennyire is kedvelem a CMF-Nothing vonalat, nem ruháztam be erre.
Redmi bőven kiszolgál eddig.
CMF-ből egyelőre csak mobilt
-
szabonagyur
félisten
Most akkor 30 vagy 47 gramm?
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Az, nekem is vékony csuklóm van de hát ez van. Rajtam is bumfordian mutat
-
Köszi az írást .
Képek alapján óriásnak tűnik ez az óra . -
kbyte1024
veterán
Sziasztok, köszönöm a tesztet
én már régebb óta használom és 10pénzért kihagyhatatlan volt
az óralapok valóban katasztrófa sajnos. Viszont beszélni róla hibatlan. Jó a hangszóró és engem is tökéletesen hallanak. Aod nálam nincs és 1hetet elmegy. Egy valag szíjat rendeltem hozzá. Poénból néha megnézem a lépésszámlálást. Egész pontos. Egy Haylou 2pro-val és egy Amazfit 2 minivel összehasonlítva. Nálam nem kapcsol be random a kijelző.
-
Én egy Amazfit Stratosról váltanék, de nem nagyon hagyja
A transzflexiv kijelző hiányzik, és az edzés adatok is. A Zepp app sokkal jobb ebből a szempontból, meg tényleg ott a tömérdek jól használható ingyenes watchface.
Az tény, hogy a Watch pro kényelmesebb alvás közben, néha jól jön, hogy tudok tárcsázni, de ez nem létszükséglet. Kerékpáron kívül más aktivitást nem próbáltam még rajta.
Szerintem ez így ebben a formában inkább divatcikk, mint okosóra. -
Örülök, hogy más is vett egy ilyet, és el tudtam olvasni a véleményét erről az óráról.
Bennem is hasonlóan kettős az érzés az alatt a kb 1 hét alatt, amióta megvan.
Én egy Amazfit BIP-ből váltottam, hát nagyon nehéz megszokni, hogy nem látom mindig a számlapot.
Reméltem, hogy legalább 10 napot kibír, hát nem.
Néhány alkalommal kipróbáltam az outdoor walkig funkciót városban. Megvártam, míg bepoziciónálja magát, indult a gyaloglás és.... érdekes volt látni a térképen, hogy átvágok a házakon, vagy megállok egy utcasarkon és úgy dönt, hogy végeztem, igaz még csak féluton voltam, és a séta végén én állítottam le.
Ja és arra nem tudom rávenni, hogy legalább a számot írja ki, ha hívnak.
A számlapok, meg... sok van, de valahogy egyik sem az igazi, itt is visszasírom a BIP változatos közösség álltal készített számlapjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest