- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Én most jutottam fel aréna 7-be (2000+), epic kártyát nem is használok.
-
xboxoneuser
csendes tag
ChiefPat-nak youtuben vannak videói fent, paklikról meg játszásról, sokat lehet tőle tanulni, nemrég ő volt amúgy a rank #1.
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én arena 4-ben ragadtam be. De nem is gond, van még mit fejlődni a lapoknak.
Néha mikor 1300 felé megyek akkor besorsol 1-1 arena5ös arcot, nincsenek jobb lapjaik, csak magasabb szintűek. Hajszálnyival nyernek.
Gyüjtögetek és szép lassan majd ha eljön az ideje továbblépek.
Nem unalmas, minden ellenfél más.
Bár nem tudom hogyan müködik a játékmechanika, mert arra már rájöttem hogy ha túl sokat játszom, akkor egy idő után(kb. 5 meccs, pláne ha 5 nyerő) nagyon nehéz ellenfeleket ad már be. Viszont azt is megfigyeltem hogy ha egyfajta stílusú paklitól kikapok, akkor zsinórban 3 olyat is besorsol(néha többet is, mikor mennyit tud gondolom).
Ez biztos nem véletlen és random!
Ezért érdemes szüneteket tartani.
Tegnap óránként max 2 meccset játszottam, és lejött zsinórban 10 győzelem.
Aztán este rákattantam a crown chestre és toltam orrvérzésig, persze hogy zsinórban jöttek a bukták!
De amíg tornyot is romboltam és gyült a crown, annyira nem zavart.
Igazából ha nem esek vissza alacsonyabb arenába, akkor nem idegesít ha kikapok! -
dragonfx
veterán
hi!
ki tolja innen?
van saját klánunk mint a clash of clansbe.
a cc hungary.
aki gondolja jöjjön. -
Danny365
őstag
Úgy 2500 kupa felett jön ki leginkább a p2w. Előtte simán játszható ingyen is.
-
válasz
redwhite78
üzenetére
Hát szerintem meg nem. Ma egy lvl5ös klántárs, lvl5 common, lvl2 rare és 1db lvl2es epiccel vert meg egy lvl8-as arcot, akinek 4epicjéből 3db lvl4-es 1 lvl3-as, 3db lvl6os rare, és egy lvl8as common volt.
szóval a p2w szerintem nem állja meg a helyét. -
Kasya
nagyúr
válasz
redwhite78
üzenetére
Lehet ezt iap nélkül is játszani, csak nagyon lassan.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ami igaz, az igaz.

-
xboxoneuser
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nincs mit dzsinókám...

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
xboxoneuser
üzenetére
Köszönjük emese...
-
xboxoneuser
csendes tag
Tudjátok melyik a legjobb kártya a játékban ? Elmondom, nem a Prince hanem a bankkártya...
-
Tidzsimon
őstag
Amúgy a csalást amit írtál ellenőrizheted. Ha visszanézed a meccset, látod miket rak le.
Én mirorral meg kevés elixires egységekkel majdnem elértem hogy egyszerre négy sárkánnyal támadjak. (az egyik meghalt mielőtt leraktam a negyediket) -
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
talán óvatosabban teszem le a lapokat és várok mit reagál az ellen...
Ez azért elég fontos. Sokkal kevesebb erőforrásból le lehet szedni az ellenfél lényeit, ha jól teszed le a sajátjaidat, és utána neki már kevesebb erőforrása marad a védelemre, mint neked a támadásra.
-
WhiteWalker
nagyúr
Pár napja atkoztam a játékot...törlés után csak "hiányzott" , így vissza raktam .
Érdekes hogy ugyanazzal a paklival amivel vissza süllyedtem , vesztettem zsinórban , most sorba jönnek a nyerések.
Fel is jutottam 1300 kupa pont fölé...
Továbbra is értetlenül állok a győzelmi sorozat előtt.
Nem nagyon játszom másképp mint előtte , talán óvatosabban teszem le a lapokat és várok mit reagál az ellen... -
F-ECT$
titán
válasz
redwhite78
üzenetére
Persze, nem lehet a végtelenségig a kicsiben maradni, de hogy az ember a kártyáival elérhető max közelében tartsa a trophyk számát, az nem túl optimális stratégia, hacsak nem gond, hogy sokkal erősebb kártyák ellen kell játszani.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
redwhite78
üzenetére
és kevesebb kártyát
-
lkristóf
senior tag
Én ahogy tudok donatelek a klánba ahol vagyok, de még így is csak 6. szinten vagyok. (663/1000) Éppen előbb sikerült felküzdenem magam aréna 7be. Lehet most itt megpihenek pár napig, hátha kapok az ingyen ládából valami jobb lapot. Ezek a kártyák hiányoznak:
Sokszor van, hogy 6os létemre berak 8-9es ellenfelet
, lehet csak véletlen sikerült feltornáznom magam 2010re. -
Tidzsimon
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor nem neked való a játék, én szeretem szerintem nincs benne csalás és pénz nélkül is jól tolható.
-
Amur
addikt
A játékmechanika miatt van az ha 4-5 játéknál többet tolsz akkor egyre erősebb ellenfeleket sorsol(pláne ha zsinórban nyertél)
Tény hogy igen lassan haladós játék!
De igazából egyfajta kő-papír-olló!
Ha van türelmed és kontrára játszol akkor szépen lehet haladni!
Akció-reakció a lényeg!
A csontis, goblinos paklik ellen szeretek a legjobban menni.
Mert egy nyílzápor vagy ha ez nincs akkor egy jókor ledobott valkür(lehetőleg a közepére) és egy másodperc alatt eltünt a sereg.
Ha az óriást,skeleton óriást tolja előre akkor a barbár csapat a legjobb.
Ami még nyerő stratégia: ha éppen nincs jó lapod akkor el kell csalni az ellenfél csapatát a tornyok közé, hogy két torony is lője! (nagyjából középre rakod le a töltelék csapatod ami pár elixir, rögtön arra fog elindulni még a prince is, és mire utóléri pl. a kis goblinokat a tornyok le is szedik jó esetben, de legalábbis mire megöli őket és újra elindul a tornyok felé már nem ér oda...)
Epic kártyákból max egyet érdemes fejleszteni, egyrészt mert drága a fejlesztés, másrészt pedig elég ritkán fogsz hozzájutni.
Egy level 1-2es epic kártya közel nem ér annyit mint egy lvl 6-7-es alap kártya. Ez evidens!
Na kiírtam magamból pár dolgot!
ÉN is voltam már sokszor közel hozzá hogy leszedjem, de láttam hogy én csesztem el.
Sokszor két feleslegesen elszórt elixirrel..
ÉN a végjátékban a dupla elixires időszakban vérzem el, mert nem reagálok gyorsan, vagy a kapkodásban rosszul döntök, és amikor egy 2 elixires lapra ledobok egy 5öset, az ott már akkora hátrányt jelenthet amit mondjuk 10mp alatt már nem fordítasz meg!
Tehát az is fontos hogy úgy válasz lapot hogy a kő-papír-olló elven üsse az ellenfél lapját, és lehetőleg kevesebb elixirbe kerüljön! Ha állandó elixir előnyben vagy, akkor az a végén kijön, és nem veszíthetsz!
szóval idegesítő játék, de ha türelemmel,taktikusan toljátok, lehet élvezni! -
yabba
aktív tag
Én már megszoktam. 977 volt a max, onnan lementem 750-ig. Utána fel majdnem 1100-ig. Amikor már bejutottam volna az aréna 4-be, olyan ellenfelek jöttek aki ellen esélyem sem volt. Utána vissza 850-ig, és most megint 1000 körül vagyok. Én ezt már tudomásul vettem. Nem rohanok sehová. Ameddig megy F2P, addig játszom, ha megunom, letörlöm...
-
WhiteWalker
nagyúr
Enyhe összeesküvés elméletét érzek, de szerintem biztos az algoritmus úgy van megírva , hogy enyhe beetetes , jó sorsolással méghozzá az étvágyat. Aztán pedig direktbe sorsolással olyan ellenfelet ad ami ellen a pakliddal esélyed sincs, vagy legalábbis nehezen ..ergo megfolyt a játék és pszichésen "kényszerít" a fizetésre hogy élvezd a későbbiekben esetleg a játékot.
Én nem vagyok hajlandó egy petakot sem adni ezért.
Az IAP már kezd a totális elfajultsag felé tartani.
Jah nem, már ott van.Danny365: Én nem ismerem ezt a lapot, de az ellenfelemnek megnéztem a lapját a meccs utan és nem volt közte mirror lap.
-
Danny365
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van olyan kártya, hogy mirror, ami arra jó, hogy a legutoljára felhasznált kártyát ismét lerakhatod. Így lehet ugyanazt a dolgot egymás után használni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
En is kozel jartam hozza tegnap este...1200-rol vissza estem 950-re. Nem lepcsozetesen, folytonosan.
Nagyon lassu jatek, nekem tulsagosan is.De azert mar kezdem legyurni az idegeskedest. Meg marad egy hetig sztem, meglatom valtozik e valami. Amennyi penzt ebbe tolni kene, annyit nekem nem er.
Amugy most a sok kis pontos, tobb miniont summonalo kartyakat erzem erosnek.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ekkora egy kamu csaló játékot régen láttam. A 4 elixires 20 csontvázat lerakó lapot egymás után lerakta , ilyen gyorsan nem forognak a lapok a kézben. Le is installaltam a retekbe az egészet.
Sikerült feltornázni magam 1300 kupaig, majd onnan sullyedtem vissza 1100 alá sorozatos vereségekkel.
Kapott egy kövér uninstallt!!! Csaló játék,csaló sorsolással.
Süllyedjen el a SC játéka IAP egyutt mihamarabb !!! -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A gemnek van más haszna, mint a ládanyitás? El lehet rá szórni a pénzt, vagy későbbre érdemes tartalékolni? Csak ma kezdtem játszani, level 2 vagyok, 4 chest bent pihen, és ugye órákat kell várni a következőig...
-
lezuvius
őstag
válasz
redwhite78
üzenetére
Szia
A Rocket Academy™ vár a tagjai közè

Sok tapasztalt tag ès pörgő donate valamint ha elèred az 1400 kupád belèphetsz a nagy klánba. (Rocket League™) -
Tidzsimon
őstag
válasz
redwhite78
üzenetére
Royale Hungaryban vagyok (kék fekete pajzs fehér karddal) , itt szokták szelektálni a nem adományozókat. Elég alap klán én 1300 körül az elsők közt vagyok.
-
redwhite78
aktív tag
keresek egy kezdoknek valo aktiv klant, ahol viszonylag sok a tag es porog a donate. Egy csomo kartyatol megszabadulnek, de ahol most vagyok nem nagyon kernek. nevem: Snow Knight, szintem 4, trophies 800+)
-
Danny365
őstag
Fura egy játék ezez, tegnap 10et nyertem, ma annyit vesztettem.
Vissza is estem 1824-re.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát az a legegyszerűbb.
Nekem sikerült belőni egy kis számolgatással, mert 3napja esett nagy chest. Ha esik akkor ki tudod kalkulálni. -
válasz
basaharc502
üzenetére
nem értem. miért szeretné azt valaki, hogy minden azonnal meglegyen? kb ugyaneddig lenne érdekes a játék, mint amit leírtál, hogy 1nap, aztán del.
de így meg el lehet vele lenni sokáig, közben gyűjtögetsz, fejlődsz (bármilyen érdekes a kártyák ismerete, jó stratégia igen könnyen elveri az epic lapokat is) -
F-ECT$
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Vagy türelmes vagy, és nem akarsz pár nap alatt minden kártyát megszerezni. Nekem egyelőre pont jó arra, ha van 5-10 percem.
-
basaharc502
aktív tag
Kipróbáltam és pár nap után töröltem is:
Az ok egyszerű, ugyanis ha nem fizetsz, akkor gyakorlatilag napi pár játékra korlátozódik az egész app. Ha van 4 ládát, ami közül az egyik éppen nyílik, akkor gyakorlatilag nincs értelme játszani, mert 1 - nem kapsz semmit a győztes meccsért kivéve pontot, 2 - előbb vagy utóbb, mivel a pontok pörögnek felfelé belefutsz olyanba, akinek már erősebbek a lapjai így csak bukhatsz és visszaesel a kiindulási pontjaidra...
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
kell egy ritka viszonyítási alap.
Ha már kaptál magical és giant chestet akkor told előre a számlálót azon túlra, aztán várj a következő ilyen ritka ládára, ha az megvan már tudod hol jársz.
Mivel crown chest miatt mindanyian tolunk úgy is hogy nem kapunk chestet érte a győzelmek száma csak közelítőleg mérvadó. kell egy viszonyítási pont. Arra pedig ha nem a kezdetektől használod, várni kell. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, de kicsit problémas, ui:
Azt kell beirni hany ladat kaptal. Ez sima ha nem jatszottal ugy meccset, h nem jart erte lada. Megnezed hanyszor nyertel es kesz. De en sokat jatszottam lada nelkul , igy csak a nagy ladakhoz tudnam beloni, amit par napja kaptam.(arra sztem emekszik mindenki, h eddig hany giant meg magicet kapott) szoval kell vele jatszani, h belodd hol jarsz -
Danny365
őstag
válasz
redwhite78
üzenetére
Szerintem meg. Én elég korán megkaptam, de a mai napig használom itt aréna 6-ban is.
-
redwhite78
aktív tag
Szerintetek Prince-t megéri 2000 gold-ért megvenni?
-
Danny365
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mivel most nyitottam Magical Chestet, így szerencsére tudom is, hol tartok jelenleg.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, az véletlen sorrendben van, hogy mikor kapok silver, gold vagy épp jobb chestet? Eddig egész jó a játék bár engem zavar ez, hogy jobb esetben 2-3 kör és megint várhatok órákat, hogy legyen értelme is játszani.
-
Arrows nagyobb területre sebez, kimondottan sokegységes kis hps unitok eltávolitasara van.
Gem elh.: több helyen is azt irjak, h goldot erdemes venni belole, mert abbil tudsz epicet venni. Ill én ha már nem vagyok messze(kb 100kupa), a kovi arena szinttol akkor nyomom a meccseket, mert a nagyobb lvl ladaban tobb gold es kartya van (mennyisegre)
-
F-ECT$
titán
válasz
Danny365
üzenetére
Az mondjuk elég gáz, hogy nyersz 4-et, aztán ha tovább játszol, akkor csak magadat szívatod, mert nő a pontod, de újabb chestet (és így kártyákat) nem kapsz, és előbb-utóbb csak erősebb kártyával rendelkező játékosok jönnek szembe.
Persze ez az üzleti modell benne, de a chest pool lehetne nagyobb. (A chestek nyitására akkor is várni kellene, szóval olyan sok bevételtől nem esne el a Supercell.)
-
Danny365
őstag
Rég kattantam rá játékra annyira, mint erre. Néha nagyon bosszantó tud lenni, de olyankor inkább le kell rakni kicsit.
Amúgy nem értem, miért mondja mindenki, hogy annyira pay2win lenne.Főleg az első pár arénában nem érezni ezt egyáltalán. Mostanában 1800 kupa körül vagyok, de még itt is bőven játszható. Persze olyan nincs, hogy az ember mindig nyerne.
-
Amur
addikt
6 óránként kérhetsz ha benne vagy egy klánban, ha ott kérnek akkor pedig tudsz adni a szabad kártyáidból.
(amit még nem használtál fel szintlépésekre az adott lapnál)
Napi kártyákból olyat vegyél amit akarsz is fejleszteni, vagy ha van pénzed ritka kártyákra.
Nincs arénára szabható pakli.
Az elején a knight és az archer alap.
Igazából nagy kötöttségek nincsenek, legyen balance a pakliban.
Legyen távolsági sebző egység, legyen tank, legyen területre sebző egység.(vagy varázslat. A fireball a jobb, mert ugyan drágább, de az arrows jóval kevesebbet sebez, és kisebb területre)
Területre sebzőnek a bomber is jó, és olcsó, ha szerencséd van és kapsz valami ritka lapot, erősítsd vele a paklit. A mini Pekka és a baby sárkány is korrekt, ez utóbbiban nem vagyok biztos hogy rögtön arena1-ben megszerezhető-e.
Első epic lapom egy skeleton army volt. Sokáig használtam, de mivel azóta sem tudtam fejleszteni kiraktam, mert még az elején jó volt ráküldeni egy giantra(tényleg ő is alap persze tanknak), de később már gyenge lett fejlesztés nélkül. -
F-ECT$
titán
Tudtok ajánlani egy kezdőket felszívó klánt?
-
andris811
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ez oké, de az a pakli, amivel én játszottam nem volt verhetetlen, se nem egy a tucatnyi népszerű paklik közül. Csak saját ízlésem szerint összeválogatott. És azon akadtam ki, hogy eddig azért többnyire nyerni tudtam, az utóbbi napokban meg szinte nem is szereztem koronákat, nemhogy nyertem volna...
-
Sanyi.mTs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, lehet csak véletlen sikerült feltornáznom magam 2010re.

, köszi, kihagyom , megvárom mig esik egy nagyobb láda
lesz legalább meglepetés