Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Arra van valami útmutató, vagy számláló, hogy hogyan áll a barátsági szint a többi országgal?
Mert nem igazán tudom, mennyi minuszt jelent, ha nem segítek nekik háborúzgatni más országok ellen.Na meg aztán olyan is történt, hogy barátságos volt velem egy ország, aztán csak úgy megtámadott egyik körről a másikra.
* Használ valaki egyébként world buildert (world editor) ? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, mennyire hozzáférhető/egyszerű a program.
kraftxld 844# - Ez aztán a min grafika.
Mennyit tölt neked egyébként a körök között?Én eddig standard mapon próbáltam 12 civvel, városállamok nélkül, tök jól futott. Persze az ssd-re volt telepítve, ami sokat dobott rajta. Egyébként mennyire érdemes bennhagyni a városállamokat? Sokat hozzáadnak a játékélményhez?
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mennyit tölt neked egyébként a körök között?