- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
A DNS-t leszámítva így csináltam meg az egészet, annyi hogy a külsö if-nek nem dhcp-t,hanem statikus címet adtam. Szeretem a statikus címeket, olyan szépek.
Azért tp-link mögé rakom a ciscot, mert a tp-link hálózatát,wifijét folyamatosan használja a család,telefon,szerver minden szar és akartam egy gyakorló hálózatot létrehozni. Egy teljesen gyakorló hálózatot, ahol tudok játszani a cisco routerrel mégis "élesített" helyzetben, internettel, nem virtuálisan. Ha sikerül rendbe rakni a konfigot és rendes sebességgel megy a netezés a cisco mögül, akkor utána jönne egy linux tűzfal és ha ott minden jól megy, minden király és nem fog sokat lassulni a böngészés, netezés, akkor lehet kirakom "élesbe" az otthoni hálózatban ezt a struktúrát és akkor a tp-link csak AP lesz. De ez csak terv,terv,terv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest