Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
soma314
üzenetére
Igen, nullarol vasarolni mindent, kicsit overkill, de nekem amugy is volt egy mukodi rpi-m, igy az usb -> serialok extra koltsege minimalis volt, nekem otthoni routert lett volna sokkal dragabb venni, mivel ubiquiti eszkozeim vannak itthon es semmi ertelme nem lett volna erre egy uj routert megvenni. De nyilvan kinek mi van otthon abbol foz

Wifi-nek minimalis ertelme volt szamomra, megiscsak minimalis forgalomrol beszelunk, es jo volt a jel amit vett.
Persze, megoldas az is, hogy ugy konfigolod fel, hogy legyen egy mgmt vlan es ennyi, de nekem a fentebb emlitett dolgok miatt kenyelmesebb volt igy, raadasul biiztosan nem zartam ki magam az eszkozbol sehogy sem.Amugy az igazsag az, hogy ccnp szintre szerintem meg a fizikai eszkoz is tulzas, de artani nem art, ha lat az ember igazi vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok