- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
válasz
vadger #13544 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
A kérdések minden területet érintettek, és elég mély tudás kell hozzá.
IP címzés, IPv6, Routing protokollok (BGP is hangsúlyos), Collaboration/Voice témakör is előfordul,
LAn switching, STP, virtualizáció, DataCenter, PPDIOO modellel nagyon tisztában kell lenni.
Én ennyit vizsgára (CCNA Voice és Wireless van még meg)
még nem tanultam (kivéve a CCNA-t, de azt Network Academy-s képzésben tanultam), mint most, s alig lett meg. De meglett.
Nekem azért is volt nehéz, mert a munkámnak csak egy része a hálózat és a Cisco eszközök,
nem ebben élek nap mint nap.
Illetve már nem csak operatív részt végzek, hanem sokszor a design elfogadás, tervezés, a kivitelezés felügyelete, tesztelése, ellenőrzése a feladatom.
Ami stimmelne is a CCDA-val, de sok olyan kérdés van benne, amihez kell a nagyon konkrét technológia ismeret.Amúgy szerintem hasznos certi, az ismeretanyaga nagyon széleskörű és hasznos, s nem csak Cisco környezetben. Érdemes megcsinálni.
Szerkesztve:
crok
Kösz Neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged