- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Köszi a segítséget.
Kövi a történet. Tegnap gondok voltak az ios-el, ezért töröltem, hogy majd felteszek egy újat. Érdekes módon elment a konzol ablakom, pedig nem kellett volna mindaddig, amíg újra nem indítom a routert.
Innen már csak az xmodem az egyetlen lehetőség. A 3560/75-s modellen lehet "rommon" ból tftp-n keresztül ios-t másolni, úgy, hogy adsz neki ip-t, maskot....
Ezen sajnos még csak az Xmodem van. Tegnap elkeseredésemben írtam, hogy kidobom, mert mivel írtam is, a másikra sem tudok másolni, pedig azzal nincs semmi gond és ráadásul, amikor megvettem őket - 3-t vettem, egyik FerKe kollegánál van - mind3-n frissítettem az IOS-t EMI-re. Tehát valami a kábellel, átalakítóval lehet. Vagy elcsórom bentről az Enterasysos kábelt, vagy veszek egy PCI-s rs 232 kártyát és úgy próbálom feltenni.Xmodemmel kipróbáltam a secure CRT-t, a sima hyper terminalt, az Absolute telnetet, - meg majdnem az absolute vodkát is az ideg miatt - és a tera term progit is, de sajnos mindnél ugyanaz a baj. Vagy Host not responding, vagy csak simán 10 hiba után kifagy.
2 éve elsőre felment, igaz 9600-as BAUD-al, és 4 óra volt, de most egyszereűen 30 sec után kidob, ha 9600-on próbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest