Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl8608
csendes tag
Sziasztok!
Nos, most hogy két nap alatt átnyálaztam az egész blogot, kicsit belfájdult a fejem a sok mindnebe...
A lényeg, lassan 4 éve dolgozom, hálózati mérnökként, viszont jó lenne mostmár valami papirost is szerezni. Nézegettem már sokszor, majdnem Cisco homogén hálózattal foglalkozom, a kérdésem elsőkörben annyi lenne, hogy elég sok könyvet írtatok ami jó... Nekem ICND1 és ICND2 Official Exam Certification Guide Second Edition, valamint CCNA Cisco Certified Network Associate Study Guide 3rd Edition van. Külön szeretném őket lerakni, mert egyben nincs annyi pénzem. Ezek a könyvek aktuálisak még vagy keressek valami frissebbet? Amúgy nagyon jó kis blogot hoztatok össze, jó a hangulat, meg sok segítőkész ember van, remélem én is be tudok illeszkedni a klubba... 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xbox Series X|S
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, lassan 4 éve dolgozom, hálózati mérnökként, viszont jó lenne mostmár valami papirost is szerezni. Nézegettem már sokszor, majdnem Cisco homogén hálózattal foglalkozom, a kérdésem elsőkörben annyi lenne, hogy elég sok könyvet írtatok ami jó... Nekem ICND1 és ICND2 Official Exam Certification Guide Second Edition, valamint CCNA Cisco Certified Network Associate Study Guide 3rd Edition van. Külön szeretném őket lerakni, mert egyben nincs annyi pénzem. Ezek a könyvek aktuálisak még vagy keressek valami frissebbet? Amúgy nagyon jó kis blogot hoztatok össze, jó a hangulat, meg sok segítőkész ember van, remélem én is be tudok illeszkedni a klubba... 
FecoGee
crok