Új hozzászólás Aktív témák

• vadger

tag

Jópár Pearson vizsga után nem gondoltam, hogy segítséget kell kérnem a vizsga foglalással kapcsolatban, de ide jutottam... :(

Van egy 50%-os cisco voucherem, amit 06.26.-ig el kell használnom foglalásra, magát a vizsgát legkésőbb 07.17.-re foglalhatom, szóval sürget az idő.

Na most az utóbbi 1 hétben próbálkozom minden nap többször, de hibára fut a fizetés a Pearson weboldalán. Alapvetően Revolut kártyával próbálnám, de próbáltam már sima bankkártyával is, nem sikerült. Egy másodlagos azonosítást kér, ez meg is történik, sms vagy Revoluton belül confirm, aztán a Pearson weboldalán hibát jelez.

Több kérdésem is lenne, hátha tudtok rá válaszolni:
    - Ha direktben vizsgaközpontban foglalom le, az jellemzően drágább áron megy? Vajon ott használható egy ilyen voucher?
    - Eddig mindig a vizsgaközpontos módot választottam a Pearson foglalás során, de most már kipróbáltam az online vizsgafoglalást, mondom hátha azt legalább ki tudom fizetni. Itt viszont ugyanaz a vizsga 68 dollárral többe kerül, így nem teszteltem, hogy itt végigmegy-e a fizetés. Ez tudjátok miért van, hogy az online vizsga drágább? Azt hittem egységes ára van.

Próbáltam elérni a Pearson-t telefonon (UK szám), 30 perc zene után letettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés