Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
vadger
üzenetére
Sikerült, korábban is próbáltam más böngészőkben, érdekes módon most egy firefoxban engedte a fizetést...
Hogy jobban a témába vágjak, hátha érdekel valakit. Éppen a DevNet Associate vizsgára készülök (emiatt ba**akodtam a voucherrel), tök véletlenül munkahelyen belefutottam egy kvázi DevNet jellegű problémába, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.
Alapvetően Azure cloud-ban menedzselem a network-öt, és sokszor kell random hálózati eszközöket építeni (Cisco, F5, Palo Alto) majd azokat konfigurálni, üzemeltetni.
Hetek óta próbálkozom egy F5-öt építeni, de az F5 féle github-os template a mi igényeinknek nem felel meg pontosan. Az F5 supportot cseszegettem heteken át, hogy miért nem úgy működik a template ahogy mi szeretnénk (mondjuk egy teljesen jogos request amúgy), support persze nem tudja, github támogatás lassú, engineering team, stb stb.De meguntam, gondoltam belenézek, ha más nem oldja meg helyettem már.
Szóval a template egy ARM template, JSON kóddal, mivel nem vagyok programozó, azért nekem is kínai kissé, de kis átolvasás és értelmezés után megtaláltam, mi rontja el a mi igényeinkhez képest, a template-ben odaszúrtam egy negálást az egyik változóhoz, és már működik is ahogy szeretnénk.Nem isteníteni akarom magam egy not szócska miatt, csak ez is megerősít, hogy nem hülyeség elindulni a DevNet vonalon, legalábbis én látok benne rációt, és hozzáteszem abszolút hálózatosként tekintek magamra, nincs programozási tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Call of Duty: Warzone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok