Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
köszi! erre jutottam én is, az okj felejtve. valami linux cert-en gondolkodtam még, de egyenlőre eleresztettem ezt a kérdést. végeztem az icnd2 könyvel, ismételgetek és kb 2 hét múlva megpróbálom. majd utána foglalkozom ezzel. angol megy jól, de külföldre nem tervezek.
ha már az utálatnál járunk, a könyv utolsó 2 fejezete a cloud meg az SDN világa kicsit kikezdte a lelkesedésem
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
FecoGee
crok