- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Nem akarom magam nagyon ismételni, sem reklámozni, de a training360-nál ha tanfolyamra mész, akkor elég komoly videó anyagot is kapsz mellé, ami a tanfolyami agymosás és felejtés után baromi hasznos.
Ha még1x mennék, elég komolyan rákészülnék, mert én zéró cisco tudással mentem 5 napos CCNA bootcampra. Elég nehéz volt megfogni a dolgokat és otthonosan mozogni a parancsok között. Ha felkészültebben megyek, többet ki tudtam volna belőle hozni és kérdezni az oktatótól. Ettől függetlenül - mivel jegyzeteltem, mint a gép- sok hasznos lejegyzésre került. Olyan is ami nincs a tankönyvben (pl. feladatütemező: eem) ill. való életből vett szívások és megoldások.
Csak kizárólag a tömény oktatás nem lett volna hatékony és nem érte volna meg az árát. Az offline videók (amik egy korábbi fullos step-by-step oktatási anyag felvételei voltak) dobtak nagyot a csomagon. Szóval csak kizárólag élő oktatásra elmenni...szerintem nem éri meg. Gondolom az is 3-400.000 lenne ICND1, ICND2 témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest