- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
Hedgehanter #13460 üzenetére
Szia!
Ez így oké, de én minimális downtime-mal akartam megúszni, vagy ha lehet zero-val, de úgy látom nem fog menni... Az a baj a két ASA két külön épületben van, egymástól kb 200 méterre, szóval ez a mindkettő kikapcs majd beszerel dolog nem fog menni.
Maga a szituáció a következő: én távolról menedzselem a dolgot, a helyszínen egy helyi erő fogja a memóriát beszerelni. Mivel egy ember van, 2 helyszín, ezért valahogy okosba kellene intézni, hogy közben a minimális legyen a downtime... Console elérésem van mindkét ASA-hoz (Moxa), most éppen ez van a fejemben, hogy ezek lennének a lépések:
1. Standby kikapcs, memória beszerel. Bekapcs.
2. Boot közben valahol félúton az active-on shutdown az összes interface, ekkor ugye kezdődik a downtime, de nagyon hamar végez a standby a boot-tal és active-vá válik.
3. A lekapcsolt interface-es ASA szépen ketyeg interface-ek nélkül, közben a helyi erő átér az épületbe. Kihúz minden kábelt (kivéve a console ugye), én no shutdown az interface-eken, majd write. Utána kikapcs, memória betesz, majd power on.
4. Na és akkor itt vagyok kicsit bajban, mert nem tudom pontosan minek kellene történnie ha bebootol ez az ASA is. Mindkét ASA az fogja hinni, hogy ő az active? Hogy döntik el, ki legyen az igazi active? Közben még egy downtime lesz, mert a második ASA nem szinkronizál sessionöket?Bocsi, hogy ennyire túlbonyolítom, tudom a legegyszerűbb az lenne ha mindkettő kikapcs majd bekapcs, de ez majdhogynem kivitelezhetetlen esetemben... Plusz annyi downtime-ot sem tolerálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Azonnali fotós kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.06
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest