Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #10265 üzenetére
Jó volt olvasni. Jövőre bejelentkezek én is egy ilyenre
Más: múltkor meséltem, hogy nincs minden rendben az itthoni wifi-vel. A napokban megint elkezdett cseszekedni a net. Wifin keresztül csatlakozom egy tp-link routerből csinált AP-re, az meg megy a 871-be. Érdekes, hogy windowsról mindig jelentkezett a probléma mindjárt indítás után: kiesnek csomagok random mód, 200-1800-as pingek már a routerig! Van linixom is, azon meg az ég adta világon semmilyen ping nem esik ki, a pingek 2-4 ms-ek átlagban. A routeren és az AP-n interfész-hibák nincsenek, a szémszéd wifi-s routerekkel nem lapolódnak át a csatornák.
Korábban úgy gondoltam, hogy beállítom az AP 8dBi-s antennái miatt az adóteljesítmény 8dBm-re, na ez volt a hiba (vagy csak valaki más kikapcsolta a zavaróját). Most visszavettem 0 dBm-re és most a windows is 2ms-es pingeket produkál az átjáróig. Néha beesik egy ~120-as ping, de az átlag most nem 3-400 körül van
Többek között az ilyen bénázások miatt is kéne egy ccna wireless
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest