- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
már ne is haragudj, akkor neked nem sikerült teljes egészében értelmezni, ami(ke)t írtam, vagy csak az ragadt meg benned, amit konkrétan akartál, mert sehol sem írtam olyat, hogy a szolgáltató eszköze biztosan jó, és addig kell próbálkozni, amíg jól nem működik.
azt írtam, hogy próbálgatni kell minden eszközt és beállítást oda-vissza, hogy esetlegesen leszűkíthető legyen a hiba egy eszközre, és amennyiben az a szolgáltató eszköze, úgy a javítás/csere miatt lépéseket kell tenni a szolgáltató felé, ellenben ha saját eszköz hibájáról vagy beállítási hibáról van szó, akkor azt is orvosolni kell!
inkább az a sovány, amely infókat sokan leírnak itt - vagy másik részlegben - hibajelenségnek, azokból gyakran nem lehet normális képet felállítani, és emiatt elsőre segíteni vagy konkrétumot írni sem, további kérdéseket kell feltenni, amikre vagy érkezik - normális - válasz, vagy nem...
aki a szükséges minimális infók megadása nélkül várja, hogy segítséget kapjon, és a későbbiekben a hiba leszűkítésére feltett kérdésekre sem hajlandó érdemben válaszolni, az vagy hívjon házhoz szakembert, vagy amennyiben távolról vár csodát, úgy telefonáljon be valamelyik kereskedelmi csatorna ezoterikus műsorába, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gmail
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest