- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Van egy Kindle Previewer program, ami arra szolgál, hogy a mobi/prc/azw ebook fileokat meg lehessen a gépen nézni, hogy hogyan is fog mutatni a Kindle olvasón. Amint megnyitok egy file-t, ezt dobja fel a tűzfalam:
A TCP IP cím természetesen mindig változik, de a 80-as http port állandó! Egyszerűen nem jöttem rá, akár hogy próbáltam beállítani, hogy hogyan tudom kiengedni anélkül, hogy folyton rákérdezne. Letrehoztam már több féle globális szabályt, de tuti kihagyok valamit.
Tudna valaki segíteni a helyes beállításhoz?
Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Tudna valaki segíteni a helyes beállításhoz?
Köszi!