- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007 #8590 üzenetére
Ezekből arra következtetek, hogy a Comodo IS-t használod a nod mellett. Sebességben sokat javulna a helyzet, ha a Nod mellé a Comodo tüzfalat tennéd fel, és a Comodo AV részét, ami kimarad a tüzfalból, a Nod kiváltja.
Tehát szerintem próbáld ki a Nodot a Comodo tüzfallal.
Kérdéseket a tüzfal is ugyanúgy fog dobálni. Ha nem boldogulsz akkor írj, és segítunk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007 #8585 üzenetére
Szerintem a Comodo + Nod páros jobb, a már (másik topicban) említett okok miatt: Comodo HIPS, sandbox szerintem több pluszt ad, mint az ESS.
,,utóbbi időben a comodo viszont fennakad már megtanított dolgokon is vagy nem képes eltárolni, ha egy fájlt megbízhatónak nyilvánítok, illetve néha nagyon megfogja a procit, egészen belassul a gép hosszú percekre."
-> ezt a részt kifejted bővebben?
Én csak úgy látnám értelmét az ESSre váltásnak, ha ingyen lenne, de szerencséd van, mert pont most van egy 1éves promó a Nod / ESS 7-hez: http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/friss.html. 3803tól van róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged