Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Ezekből arra következtetek, hogy a Comodo IS-t használod a nod mellett. Sebességben sokat javulna a helyzet, ha a Nod mellé a Comodo tüzfalat tennéd fel, és a Comodo AV részét, ami kimarad a tüzfalból, a Nod kiváltja.
Tehát szerintem próbáld ki a Nodot a Comodo tüzfallal.
Kérdéseket a tüzfal is ugyanúgy fog dobálni. Ha nem boldogulsz akkor írj, és segítunk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Szerintem a Comodo + Nod páros jobb, a már (másik topicban) említett okok miatt: Comodo HIPS, sandbox szerintem több pluszt ad, mint az ESS.
,,utóbbi időben a comodo viszont fennakad már megtanított dolgokon is vagy nem képes eltárolni, ha egy fájlt megbízhatónak nyilvánítok, illetve néha nagyon megfogja a procit, egészen belassul a gép hosszú percekre."
-> ezt a részt kifejted bővebben?
Én csak úgy látnám értelmét az ESSre váltásnak, ha ingyen lenne, de szerencséd van, mert pont most van egy 1éves promó a Nod / ESS 7-hez: http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/friss.html. 3803tól van róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 6.3 már teljesen jó.