- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Már elnézést akkor mik ????
Mert Én úgy tudtam eddig hogy az ATI 10-5_vista32_win7_32_dd.exe az a ATI videokártya driver telepítö exe-je de ha nem telepítö akkor mi a csoda ???: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad
Én nagyon hiányolok a sandboxból egy fehérlista szerüséget vagy valamit ami kiküszöböli ezt a dolgot..
Meg egy másik érdekes dolog HAEGEMONIA játék telepíteném sandbox felugrik ismét hogy a
HGM setup.exe akarom-e hogy a sandboxba fusson ?? mondom Neki, hogy nem akarom , hanem megbízok benne ..
aztán telepítés elindul végére is ért majd a játékot elindítom és hiáynzik az intro második fele..egyszerüen a CIS valamit csinált telepítés közben mert nem telepítette fel a cd-röl az intro második felét...akkor CIS sandbox kikapcs majd HAEGEMONIA ujra felrak és láss csodát ami az elöbb kimaradt most rendben felment..Aztán megint uninstall és SANDBOX bekapcs majd ugy install és ujra az intro megint hiányzott nem telepítette fel..Ez is egy érdekes dolog a sandbox müködésében..mi baja van egy intro.bak kiterjesztésü fájl-al ????Eddig ez a játék a sandbox nélküli CIS 3.9-el símán települt mindenféle hiba nélkül söt úgy is ment akadás nélkül, hogy közben alatta ott ment a CIS..Most meg sem probáltam ezek után....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest