Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz Arki #3145 üzenetére

Már elnézést akkor mik ????
    Mert Én úgy tudtam eddig hogy az ATI 10-5_vista32_win7_32_dd.exe az a ATI videokártya driver telepítö exe-je de ha nem telepítö akkor mi a csoda ??? :Y : De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad :P

Én nagyon hiányolok a sandboxból egy fehérlista szerüséget vagy valamit ami kiküszöböli ezt a dolgot..
    Meg egy másik érdekes dolog HAEGEMONIA játék telepíteném sandbox felugrik ismét hogy a
    HGM setup.exe akarom-e hogy a sandboxba fusson ?? mondom Neki, hogy nem akarom , hanem megbízok benne ..
    aztán telepítés elindul végére is ért majd a játékot elindítom és hiáynzik az intro második fele..egyszerüen a CIS valamit csinált telepítés közben mert nem telepítette fel a cd-röl az intro második felét...akkor CIS sandbox kikapcs majd HAEGEMONIA ujra felrak és láss csodát ami az elöbb kimaradt most rendben felment..Aztán megint uninstall és SANDBOX bekapcs majd ugy install és ujra az intro megint hiányzott nem telepítette fel..Ez is egy érdekes dolog a sandbox müködésében..mi baja van egy intro.bak kiterjesztésü fájl-al ????

Eddig ez a játék a sandbox nélküli CIS 3.9-el símán települt mindenféle hiba nélkül söt úgy is ment akadás nélkül, hogy közben alatta ott ment a CIS..Most meg sem probáltam ezek után.... :( :( :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés