Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Sajnos anno rosszul értelmeztem egy belsős infót, ezért arra gondoltam, hogy az átdátumozás működhet, én pedig nem próbáltam, mert hosszabb ideje nem volt fenn a gépemen a comodo...
...nem működik, mindig frissíteni fogja a nyelvi fájlokat. Jelenleg manuálisan kell felülírni őket és az automatikus belső frissítőt csak programfájlokhoz kell használni, most ezt tudom tanácsolni... 
Gergő101
Én ezzel a problémával még nem találkoztam.
Ha a másik gépen is ua. a win, uazokkal a frissítésekkel és patch-ekkel, akkor vagy valamelyik programot vagy valamelyik driver-t nem kedveli...
Van más védelmi program a gépeden, főleg olyan, amelyik rezidens, állandó védelemmel rendelkezik?
Érdemes lenne frissíteni a driver-eket, ha még nem tetted volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
...nem működik, mindig frissíteni fogja a nyelvi fájlokat. Jelenleg manuálisan kell felülírni őket és az automatikus belső frissítőt csak programfájlokhoz kell használni, most ezt tudom tanácsolni...