Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lóri papagáj

csendes tag

válasz Dr.Én #1202 üzenetére

Oké (sajnos, semmilyen tapasztalatom nincs se Vistához, se W7-hez, kevés a gépem hozzá, majd elmondja más). Szóval tudod, a Utorrent szabályokat lépésről lépésre egyenként kell létrehoznod (legfeljebb addig angolra váltod a CIS nyelvét, mert eltér a magyar nyelvünk verziója és én tudom, miért), itt kevés a puszta "eseti" szabályok megtanítása. Idemásolom - vagy valaki más ideteszi, ha rájött már, hol van - a szabályokat, és esetleg lépésről lépésre leírom, hogy a beállításokat a CIS-ben milyen menük alatt hogyan tudod megváltoztatni. Nem bonyolult, csak annak látszik, és nem igényel globális CIS biztonsági kompromisszumot. Szerintem érdemes kipróbálni. Persze, amint azt mások is írták, a Utorrentben fix figyelőport kell hozzá, arra épül az egész. Ezt az egyet hiányolom a CIS-ből: külön a saját szabályok exportját-importját, legalábbis ilyet nem találtam. Persze, ne legyünk telhetetlenek, mert azért ez egy remek program, egyetértve Arkival, a Comodo Defense+ és a Comodo tűzfal igen jó kombináció (az AV-modul se rossz, csak gépigényes).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés