- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Lóri papagáj #1203 üzenetére
Szia !!
Érdeklödni szeretnék, hogy azt írtad, hogy a C.I.S Av modulja sem rossz csak gépigényes..Ezt mire értetted ????
Ugyanis megnéztem és "alapból" 2.8 mbyte a memóriafogyasztása, és amikor teljes vizsgálatot csináltatok vele akkor meg 10.7 Mbyte memóriát eszik..Ezek szerint akkor ez sok ??
Akkor milyet használjak ami még ennél is kevesebbet eszik ?? mert azt hittem , hogy ez nem sok memóriafogyasztás..Vagy másképp kell érteni azt hogy gépigényes ???
megtisztelö válaszodat elöre is köszönöm.... -
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj #1203 üzenetére
én is tőkéletesen megvagyok a comodoval elégedve
én is annyi féle beállitást probáltam és nem töltött vissza vagy csak egy két óráig.
Most sima windows tűzfal van és azzal se tölt szoval passz.
Haver is ugyanennél a net szolgáltatónál van és neki alapbol tölt vissza és nem kell semmit belőnie, én meg szenvedk itt mint a hét fene...
én i egész idáig XP-t használtam, de most a héten több gépre is felraktam és nagyon lenyügözött. ideje váltani rá
Persze hogy kiprobálom holnap, miután uj rendzserrel mindent elintéztem.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged