Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Lóri papagáj
üzenetére
Szia !!
Érdeklödni szeretnék, hogy azt írtad, hogy a C.I.S Av modulja sem rossz csak gépigényes..Ezt mire értetted ????
Ugyanis megnéztem és "alapból" 2.8 mbyte a memóriafogyasztása, és amikor teljes vizsgálatot csináltatok vele akkor meg 10.7 Mbyte memóriát eszik..Ezek szerint akkor ez sok ??
Akkor milyet használjak ami még ennél is kevesebbet eszik ?? mert azt hittem , hogy ez nem sok memóriafogyasztás..Vagy másképp kell érteni azt hogy gépigényes ???
megtisztelö válaszodat elöre is köszönöm.... -
Dr.Én
veterán
válasz
Lóri papagáj
üzenetére
én is tőkéletesen megvagyok a comodoval elégedve

én is annyi féle beállitást probáltam és nem töltött vissza vagy csak egy két óráig.
Most sima windows tűzfal van és azzal se tölt szoval passz.
Haver is ugyanennél a net szolgáltatónál van és neki alapbol tölt vissza és nem kell semmit belőnie, én meg szenvedk itt mint a hét fene...
én i egész idáig XP-t használtam, de most a héten több gépre is felraktam és nagyon lenyügözött. ideje váltani rá
Persze hogy kiprobálom holnap, miután uj rendzserrel mindent elintéztem.....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest