- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
válasz
Semplar #10779 üzenetére
Most már működik normálisan.
Megnéztem mit is telepítettem a CFW 10.-ből:Az alsó,kijelöltel teljesen rendben minden ( reggel felraktam),a felső volt az amivel gondjaim voltak.
Este eszembe jutott,hogy amikor régebben a Win7+CFW6+Avast-ot használtam HDD-ről a gép leállításánál a
a HIPS mindig dobott egy felugró ablakot miszerint a Steam hozzáférést vagy új könyvárat akart létrehozni a merevlemezen.Nagy nehezen sikerült engedélyezésre kattintani.
Lehet most is bekavarhatott csak a jóval gyorsabb SSD+Win 8.1+CFW8 miatt ez a kérés nem került előtérbe és lefogta a gépet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged