- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
blattida #9825 üzenetére
végleges ccav január 12-én jelenik meg...
Hello Everybody !
I would like to inform you that our first major release date is planned for 12th of January for CCAV. Before this date, we are waiting for your wish / bug reports ; we're closely tracking them to provide you the best product !
Kind Regards
BuketAddigra a magyar nyelv is elérhető lesz benne ? esetleg itt nem lesz ?
-
Jazz
veterán
válasz
blattida #9822 üzenetére
Meg van.
A lolpatcher.exe a memóriához akart hozzáférni amit letiltott a comodo.
Az "engedélyezett alkalmazás" szabálykészlete:" minden bejövő-kimenő kérés engedélyezése." Mást nem találtam benne.Mi alapján, vagy hol tárolódik a comodo-ban az a szabálykészlet, ami alapján mondjuk megtiltja hogy egy enedélyezett alkalmazás hozzáférjen a memóriához?
Honnan "tudja" a comodo és dönti el, hogy ez az alkalmazás (a league of legends játék patch-er exe-je) egy patcher, és nem engedi a memóriához hozzáférni mert csak.....? (Blokkolt behatolás, memória hozzáférés)
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz
blattida #9813 üzenetére
Nos, pedig mégis azt tapasztalom, hogy amíg a Globális szabályban szereplő összes bejövő tiltás szerepel, addig hiába van engedélyezve az alkalmazásnál.
Köszönöm a linket, áttanulmányozom!Szerk:
Óóó, lehet meg is világosodtam!??
A linkeden azt írja, hogy Incoming Traffic esetén a global szabály az első, utána jön az alkalmazás szabály, míg kimenő forgalom esetén az alkalmazás szabályok szűrnek először, utána jönnek a globális szabályok.Viszont továbbra se értem, hogy a globális szabálynál mi szükség van az összes kimenő forgalom engedélyezésére? Az rendben van, hogy az alkalmazás szabálynál úgyis engedélyezem vagy tiltom, de akkor a globálisban már felesleges!??
-
saelin
veterán
válasz
blattida #9779 üzenetére
Már megint van valami a comodo-val. Ébresztem a laptopot - ismét egy hosszabb, egész estés - alvás után, és egy pillanatra megjelenik a comodo tray ikonja a tálcán, majd eltűnik. A háttérfolyamatokat megnézve pedig fut több internet security is. Itt egy screenshot a feladatkezelőről.
Szóval maga a process fut, csak valamiért a tray ikonja tűnik el a tálcáról.
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9772 üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?
1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni? -
blattida
nagyúr
válasz
blattida #9768 üzenetére
Ma kijött egy hotfix a ccav-hoz, gyakorlatilag orvosolták a durva lassulási problémákat és az általános keresési tempót, plusz, bekerült néhány beállítási lehetőség, ám még sokat fog változni, mire kijön a végleges...
- User Interface :
A brand new user interface in which we aimed to increase usability, navigation , effectiveness and keep the simplicity.- Run as Trusted Application option:
Right click an application and select “ Run as Trusted Application” , the app runs as trusted application. Simple !- An new - easy to apply Sandbox setting: “Run only Safe Applications”
Block all the malicious and unknown applications.- Actionable Lists:
The option to select an action and apply it easily on seperated or all applications in the Detected Threats, View Quarantine and Sandboxed Application lists. -
Beren
aktív tag
válasz
blattida #9763 üzenetére
Üdv!
Ööö... Akartam én, de valamiért nem ment fel. Majd így: http://kepfeltoltes.hu/151026/comodo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg. Mondjuk sok nem látszik a képen...
Ja, még annyi, hogy pár napja ezzel még nem volt semmi gond, működött rendesen, a Comodo beállításaihoz nem nyúltam, nem installáltam semmit, szóval tanácstalan vagyok...
-
bivalyolo
őstag
válasz
blattida #9756 üzenetére
Hali
Hagytam a bd freet, és felraktam a comodot. Teljesen jól működik, a boot időt sem lassítja jobban mint mondjuk egy avira..talán még annál gyorsabb is.
A virtuális asztallal kapcsolatban lenne viszont olyan kérdésem, hogy írta indításnál, hogy a comodos böngésző vagy silverlight kéne a teljeskörü működéshez. Ha ezeket nem telepítem fel, mennyivel lesz gyengébb védelem?
-
Dévacsen
senior tag
válasz
blattida #9723 üzenetére
És ha ehhez hozzá vesszük a jelenlegi álláspontot,miszerint olyan hogy végleges windows 10 nincs,és nem is lesz,ahogy olvastam a frissítések akár hetente is jöhetnek,teljesen kiszámíthatatlanul,ezenfelül 3 havonta jönnek az uj funkciók,hiába az 5 millió teszt alany,véleményem szerint súlyos problémák lesznek sok programmal,főleg az antivírus fejlesztők dolgát nehezítették ezzel meg.Jómagam leszedtem a win 10 et,és nem használom,olyan szinten erőltetik rá az emberre az akaratukat,hogy számomra.....nem írom inkább nem akarok senkit megsérteni,de nekem ez már sok,már a 8.1 elindult ezen az úton,de ezt még kordában tudom tartani.egy példa:nálam mindig ki van kapcsolva az update,és vele együtt a windows modulok telepítője,ezt akkor kapcsolom be mikor jön a havi update,utána ki,megszoktam,minden programomat kézzel frissítem,nem szeretem ha programok a háttérben mászkálnak a netre.No a win 10 nél ezt már nem tudom megcsinálni,legutóbbi updete óta a win8.1 re is került egy frissítés ami már ezen sem teszi lehetővé hogy kikapcsoljam,letiltottam,és még is fut,azt vettem észre hogy 30% kon tekeri a processzort a modulok telepítője,fogtam leszedtem a frissítést azóta minden oké,tehát a 8.1 re is ráerőltetik a 10 es dolgait,és hiába kapcsol le az ember minden adat küldést a telepítéskor,szakemberek utána néztek,akkor is küld mindent amihez semmi köze,ha te letiltottad.Most ott tartok hogy van egy Voyager Linux disztro ami tetszik,ez egy Francia disztro,annak várom egy friss változatát,ezt teszem fel majd a fő gépemre,és végeztem a Win nel,játékra meg,ritkán még szoktam ott a win 7.Például a CIS mit szól majd ha jönnek az új redszer fájlok össze vissza,dobálja majd be a sandboxba,ezt megunják majd az emberek,a végén marad a defender,bár ne legyen igazam.Mondjuk ha így lesz a CIS esetében ajánlatos lesz ujra le futatni a fájlbesorolást,bocs hogy ilyen sokat írtam,kijött belőlem.
-
riki
senior tag
válasz
blattida #9721 üzenetére
Mester,soha nem szállnék veled vitába , de az / Eset béta 9 / gond nélkül áttelepült windows 10 -re,az összes foltot az Ms részéről gond nélkül tűri,nem produkál hibát. Szerintem ,ha a Comodos srácok odaírják ,hogy win10 kompatibilis,akkor legyen is az,ne a felhasználón gyakoroljanak. Nyomják addig zárt bétában,míg nem jó. Elértek, egy magas elismertségi szintet ,nem kéne lerombolni.
-
törölt tag
válasz
blattida #9719 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy énhányan is hibáztam, mert nem néztem be például ebbe a topicba. Különben ha látom azt a hozzászólásodat amire aztán válaszoltam is, akkor 1,5 KM távolságból nem vágok bele a dologba, és nem kezdek neki a távtelepítésnek. Azért kellett átgurulnom a másik lakáshoz - ahonnan most tértem vissza -, mert miután a Comodo Firewall feltelepült, aa rendszer totál használhatatlanná vált. Megjelent egy figyelem widget, elindítani nem lehetett, és eltávolítani sem. Annyi hasznom volt a dologból, hogy legalább egy tisztatelepítés lett a Windows 7-ről frissített Windows 10 helyett. A mostani Windows 10 meg még gyorsabb. Eredetileg úgy terveztem - mivel anyum még nagyon kezdő -, hogy felteszem a Comodo tűzfalát, aztán az is maradt volna. Neki annyira nem jött be az Agnitum Web-felügyelet modulja ami sok rejtett keretes dolgot is kivágot,és amik miatt nem jelentek meg bizonyos beágyazott videók. Most fent van egy NAV + a Windows tűzfal.Valószínűleg mióta kiírták, hogy kompatibilis voltak benne lényeges változáso,és elvégre tényleg nagyon friss még a rendszer.
-
Orgi
addikt
-
Beren
aktív tag
válasz
blattida #9697 üzenetére
Kösz az infót. A "következő build"-et akkor írtad, amikor még a 8.0 volt a legutolsó. Azóta volt 8.1 és most a 8.2, szóval kicsit le vannak maradva a fiúk a következő build-ről...
Akkor megvárom a v9-et.
Ha már... Az miért van, hogy berakok egy fájlt a megbízhatók közé, látom is a megbízható fájlok listájában, aztán a fájl következő indításakor újra üvöltés van, hogy nem megbízható, ismeretlen, satöbbi?
-
Beren
aktív tag
válasz
blattida #9586 üzenetére
Hmm... Felraktam a legfrissebb változatot. Az ürít gomb még mindig sehol, pedig azóta már kijött egy-két build. Lesz ebből valami, vagy maradjak a jól bevált 8.0-nál?
Egyébként utóbbinál (8.0) az ismeretlen fájlok kezelése is szimpatikusabb, megnyitom a főablakot, rögtön ott van a "Beazonosítatlan fájlok", klikk és már látom is, az új verzióban meg ha jól látom, bogarászhatnék a teljes fájllistában. Ezt is miért kellett megváltoztatni? Érdekli a COMODO-ékat egyáltalán a felhasználók visszajelzése, vagy csak ülnek a toronyszobában, távol a földi halandók hívságaitól?...
-
Visormail
addikt
válasz
blattida #9686 üzenetére
Én biztos nem mentek oda. Átlagfelhasználó gépe, az autosandbox a firefoxot virtualizálta, gondolom amikor letöltött valamit látszólag az asztalra, tudta nélkül az se ott volt fizikailag. A vtroot törlés után eltűntek a könyvjelzők is. Úgy emlékszem be van kapcsolva nála a hips is.
-
válasz
blattida #9673 üzenetére
Találtam egy szövegfájlos megoldást, este kipróbálom az otthoni gépen. - Alternatíva a hosts fájl szerkesztés.
Ha még a noscript funkcióját is meg lehetne oldani a cfw-vel, az lenne szuper.
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9622 üzenetére
Köszönöm.
Igazából több gépről van szó újabb és régi CIS verzióval is. A HIPS aktív, de a gyorsítótár építő nincs engedélyezve egyiknél sem.
Az említett gépen, ahol nagyon zavaró ez a gyakori üresjárati aktivitás még a régi 5.12 CIS van fent, amiben úgy emlékszem nincs is ilyen gyorsítótár építő funkció. Már nem tudom elképzelni, hogy mit tevékenykedik. A képen látható, hogy nem csak a rendszert szkenneli a C-n, hanem egy D: partíción lévő programot is megnézett, amit egyáltalán nem használok. -
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9620 üzenetére
Szia, az automatikus frissítés ki van kapcsolva (manuálisan szoktam) és igen mindig üresjáratban szokott tevékenykedni. Magára hagyom a gépet és kis idő múlva látom, hogy gyorsan villog a HDD, naponta többször.
Még mi miatt csinálhatja? Elég sokszor rákerestem már a neten, de úgy konkrétan nem találtam választ. Annyit írtak, hogy az agent a tűzfal része. A tűzfal egyedire van beállítva... -
Tammmasss
csendes tag
válasz
blattida #9617 üzenetére
Hát 6 tök különböző programot használok melóhoz, mind a 6-ot volt szíves blokkolni... tanuló mód nem segített, úgy mindösszesen annyi történt, hogy már a blokkolásig se jutottunk el, megnyitás után élből kifagyasztotta a programokat. A megoldás végül a reinstall s a tűzfal alapjaitól való újrakonfigurálása lett.
-
-
eax1650
aktív tag
válasz
blattida #9606 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Vissza kell raknom és akkor tudom majd megnézni!
Amúgy semmilyen akadályt nem észlelek, sem hálózatban, sem egyéb működésben.
Mélyebb hibára gondoltam! Lehet nem is kellett volna újra rakni!
Bár ez mégis csak egy friss rendszer újra! De döbbenet a kb. 800 Mb idáigi frissítés!
Igaz most ez egyszerre jön. -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9578 üzenetére
Lehet, hogy nem ugyanarról a funkcióról beszélünk. Az biztos, hogy virtualizált környezetben indítva a cygwin shellt, nagyságrendekkel lassabban fut, mintha letiltom a HIPS-t és úgy futtatom.
Ez független attól, hogy a "Run in Comodo sandbox"-t, az előre beparaméterezett környezetet (amikor azt mondom, hogy a c:\Cygwin64 alól mindent pakoljon sandboxba) vagy a virtuális desktopot használom.
Persze ráfogható, hogy ez a bash működéséből adódik: minden külső parancs indításakor előbb beránt egy újabb bash példányt és az indítja a parancsot, így egy cygwin indítás... saccra 50-100 programindítást jelent, míg mondjuk egy böngésző vagy épp az imént kipróbált PyCharm (ez egy pythonos IDE) nem gyárt ennyi processzt.
Sajnos windows-on az strace "kissé" eltérő kimenetet produkál, mint linuxon, így nem megyek vele sokra. -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9576 üzenetére
Önmagában az, hogy virtualizált környezetben fut, még nem ok a lassúságra.
Virtualboxban komplett linuxom fut és ha a 3D emuláció nem lenne olyan szar, amilyen, akkor észre sem lehetne venni, hogy nem natív rendszer, hanem virtualizált környezet.
De akkor nem nyomozok tovább, belenyugszom, hogy ez ilyen.
(mellesleg a böngészők - IE, FF - sem lassulnak le virtualizáltnak mondott környezetben, ott nem tudom, miből adódhat, hogy tudnak normálisan futni) -
újraregelt
tag
válasz
blattida #9570 üzenetére
Nem igazán ismerem a CIS-t, csak használom, next-next-finish módra...
Hogy érted, hogy a nevén látszik, hogy nem a heurisztika tévesztése?
Mi van, ha nem konkrét minta alapján talál meg egy kártékony kódot, hanem heurisztikus módszerrel?
Akkor nem ad neki nevet? Vagy hogy?Egyébként a régebbi verzióknál egy időben elég sok FP-t találtam, többségük valamelyik TEMP könyvtárban jelzett. Az újabbakkal nem volt ilyen tapasztalatom.
-
újraregelt
tag
válasz
blattida #9550 üzenetére
Köszi, bár most kezd végképp összekuszálódni bennem a dolog
A szóban forgó cygwin binárisok azt hiszem, eléggé közismertek/sokan használják őket. A jelenlegi verzió úgy emlékszem, tavaly szeptemberben készült, én (közben megnéztem) március 28-án küldtem be őket, azóta is "unrecognized" a fájlok egy része (valamennyi beküldött). Viszont van olyan cygwin-hez tartozó .exe, nem is kevés, amikkel nincs gondja... Hm... ahogy elnézem, ezek régebben készültek... A mintty.exe pl. 2013-as, az megbízható.
Szóval kicsit furcsa, hogy egy ilyen, viszonylag népszerű szoftver alkatrészeit problémásnak minősíti.Ugyanakkor, bár már milliószor futtattam rajta víruskeresőket élő rendszeren is, pendrive-ról bootolva és nem találtam semmit, valami mégsem stimmel a gépemmel. Időnként iszonyatosan lassú, látszólag indokolatlanul, a Comodo virtuális desktopja úgy lefagyasztja a gépet friss telepítésű windows esetén is, hogy csak áramtalanítva tudok továbblépni stb.
Szóval azért bennem van, hogy esetleg mégis neki van igaza és az a bash.exe, amit megpróbálok megnyitni, futtatáskor már nem egészen ugyanaz, mint amit a virustotal.com-ra feltöltöttem. Úgy értem: még a DOS-os időkben, egyes vírusok képesek voltak olyan disznóságra, hogy ha csak olvasni próbáltam a fájlt, akkor az eredetit mutatták, ha viszont futtattam, akkor benne volt a vírus is. Feltételezem, a mostani kártevők is tudnak ilyen ocsmányságokat. Erre a paranoiára még rátesz egy lapáttal, hogy a bash.exe minden futtatásakor Backup és Restore privilégiumokat kér a Defense+ szerint (ami nekem nem sokat mond, de mi a fenére kell egy bash-nek bármiféle extra privilégium?)
Hogy miért zavar? Részben azért, mert jó lenne tudni, hogy csak a Comodo reagál lassan vagy valóban gázos a rendszerem, részben meg azért, mert Safe mode-ra állított HIPS esetén folyamatosan pofázik, ha cygwin-t indítok és kb. hatvan-hetven kérdést kell leokézni, hogy elinduljon a shell, permanensen megbízhatónak jelölni meg a fentiek miatt nem merem...
-
válasz
blattida #9518 üzenetére
Nincs ebben semmi eufemizmus, hisz egy bétától(minden éles gépen van tesztelve, nem virtuális gépen, ahol semmi értelme) nem is várok mást/természetes ha bugos még.
A 2. pontban leírtak viszont elég értelmetlennek tűnik, hisz így az offline vírus-adatbázis is értelmét veszti. (1-2 nap után hiába importálod be az adatbázist, frissítésre nyomva ugyanúgy leszedi a teljes adatbázist újra, mondjuk ez nem csak a bétában van így) -
válasz
blattida #9504 üzenetére
Eddig nagyon jól muzsikál és ami külön "öröm", hogy ki lehet végre kapcsolni az auto SB-t, anélkül, hogy a műveletközpont "sikítozna". (Ez azért is jó, mert hét elején egy printer driverével szívtam miatta, a driver simán felment, de nyomtatni nem lehetett, amint nyomtatni akartam, mindig "furcsa" hibaablak jelent meg. Mivel a nyomtatónak van W8.1 x64-es drivere így az ilyet nem okozhatott, aztán kiderült, hogy az auto SB kérdés nélkül bedobta printer driver egyes részeit a homokozóba...)
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #9499 üzenetére
Köszi.
Látom lehet szavazni új jelző/riasztó hangról. Hát nekem egy se nyerte el a tetszésem
Írtam is h tartsák meg a régit. Emlékszem volt róla szó régebben is, de azt hittem levették napirendről de sajna nem. Különben meg az lenne legcélszerűbb ha beraknák a régi mellé ezeket és a felhasználó döntse el melyiket akarja használni. Nyugodtan elfér pár 200-300 kb os WAW fájl a programban.
Nem is tetszenek és halkak mint a fene, a jelenlegi hangot még két szobával arrébb is hallom. -
olivera88
veterán
válasz
blattida #9497 üzenetére
Na igen látom. De nem igazán értem. Ha jól gondolom akkor a virtuális futtatás elvileg a teljes virtualizáció.
A mellőz az világos, az azt jelenti amit én beállítottam h ne izoláljon többet.
A tilt az már nem világos, mit tilt a sandboxban való futtatást?
És mit ért gyanús helyek alatt?
A virtualizáció az világos.
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #9484 üzenetére
Korai volt az öröm.
A kötelező újraindítás után nem akart elindulni a Comodo agent, és hibát is talált a diagnosztika amit nem tudott javítani. A Windowst se ártana újratenni mert néhány program nem hajlandó elindulni, pedig fél évet telepités.
De szerintem inkább megvárom a következő buildet.
-
-
válasz
blattida #9426 üzenetére
"Fire - Ez orvosolhatja az office-os problémád."
Orvosolta. Most élesben fent van a CIS, és úgy használom a gépet, ahogy, amire szoktam(mármint, amit Win alatt, mert kényes dolgokat mindig Linux alól intézek(igaz, ott is Comodo figyel...)).
Ha gond lesz, akkor Melih-t meghívóm egy disznóölésre, de Ő lesz a "díszvendég"(Lebököm, betöltöm kolbásznak, oszt' megharapom...). -
törölt tag
válasz
blattida #9428 üzenetére
Értem, ám eddig elsőre ez nemis oly rossz,. pedig tegnap,vagy azelőtt igen csak lefogta a gépet,. alig birt megnyilni az intéző, vagy 1 bizonyos mappa. De lehet valamit nemjól állitottam be, vagy olyat engedtem, neki,hogy állitson be,amiért ezt tette,. Most a saját dns-ét nemengedtem, se a supportot, és a dragon böngit sem. és lehet, most azért jó,. vagy kitudja,.
-
válasz
blattida #9386 üzenetére
Sosem használtam az SB-t, ezután sem akarom. Had én döntsem el, hogy használom avagy sem, mint ahogy korábbi változatokban lehetett is(és nem nyavalygott a műveleti központ sem). Arról nem is beszélve, hogy mire kilőnéd az SB-t, addigra vagy 10-12 alkalmazást bevág oda, ezek közt meg 4-5 OS-hez szorosan kötődő fájl is van, de van olyan is, amit ezen felül is illene ismernie, pl AMD Catalyst fájlok stb.
A műveleti központ nyavalygása az abban az állapotban van, ahogy a képen linkeltem a CIS-t (telepítés után alapállapot az IS konfig, majd ezt egyből átteszem Proaktívra, restart-ot kér, majd ezt követően már kész is az Office (2013 legalábbis).
Próbáltam már kikapcsolni/állítgatni stb "mindent", proaktív konfig esetén nem jártam sikerrel (mint írtam, IS konfig-nál nem is jelentkezik az Office hiba)
-
sgergi
veterán
válasz
blattida #9371 üzenetére
Köszi szépen a segítséget. Én is utána kezdtem el nézelődni a Comodo fórumán, és ott is megtaláltam ugyanezt a hibát. Itt is a teljes újratelepítést javasolják, így is tettem (az exportálás-importálással gyorsan megvolt), most nem indult el ez a feladat, remélem megoldódott.
-
sgergi
veterán
válasz
blattida #9368 üzenetére
1. Nálam folyamatosan megy, nem csak üresjáratban, bármit csinálok csak fogja a gépet, nem áll le.
2. kivettem onnan a pipát, de ugyanúgy futtatja egy kis idő múlva. Itt tényleg azt írja, hogy "gyorsítótár építő"
3. Ami nálam fut, az nem "gyorsítótár építő", hanem "gyorsítótár tisztító".10 és fél órája megy, ha nem születik megoldás a letiltásra, eltüntetésre, akkor az egész megy a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Magisk
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest